Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:39 | June 10, 2018

Uppföljning – min nya hudvårdsrutin

linn herbertsson

Hej söndag! Hur mår ni idag? Jag är ute på landet och har haft en superlugn helg, så skönt. Och det är dags för en uppföljning kring min nya hudvårdsrutin från Jolie Beauty som jag har använt i sex veckor nu.

linn herbertsson hudvårdsrutin patyka

Patyka Remarkable Cleansing Oil här // Patyka Cleansing Perfection Foam här // Patyka Essential Lifting Lotion här

Här har ni mina “kan-inte-leva-utan”-produkter just nu, min ansiktsrengöring från Patyka. Jag är så rolig för jag använde en olja tidigare som rengöring i säkert ett år och störde mig alltid på att den inte riktigt tog bort allt smink runt ögonen. Däremot älskar jag att tvätta ansiktet med olja så jag fortsatte envist tills jag bytte till hudvårdsprodukter från Jolie Beauty. Ibland är jag lite lat, hehe, och när jag väl hittar en bättre lösning så tänker jag alltid “varför gjorde jag inte något åt det här mycket tidigare”, någon som känner igen sig kanske?

linn herbertsson skönhet

Patyka’s produkter som jag har använt i sex veckor nu har istället en 3-stegrengöring, först en Cleansing Oil som jag smörjer in hela ansiktet med och sedan, utan att skölja av oljan så går jag vidare till steg två som är en Cleansing Foam som tar bort de sista sminkresterna och jag tror aldrig jag har känt mig så ren som nu när jag tvättar bort mitt smink. Jag avslutar med steg tre som är Patyka’s Essential Lifting Lotion som är en ansiktsspray.

linn herbertsson patyka

Patyka Anitoxidant Perfecting Serum här // Antioxidant Smoothing Cream här // Intensive Mouisturing Mask här // Absolution Firming Eye Cream här

Det har av förklarliga själv blivit lite mer osminkat den senaste tiden och förut tvättade jag aldrig ansiktet om jag inte hade smink under dagen utan gick bara och la mig direkt men jag har blivit lite smått beroende av de här produkterna så jag både tvättar av mitt ansikte och smörjer in det med mina ansiktskrämer även om jag inte har haft smink under dagen. Det borde man så klart alltid göra och t.o.m. Mattias har blivit lite förvånad när jag oavsett hur trött jag är envisas med att tvätta av ansiktet och smörja in det innan jag går och lägger mig. Det har blivit min lilla kvälls- och morgonritual.

linn herbertsson

Får jag bara välja en favorit ur min nya hudvårdsrutin så blir det helt klart ögonkrämen från Absolution. Jag var ju väldigt nyfiken på den, den innehåller Acmella-extrakt som är ett växtextrakt som ska ge liknande avslappnande effekt som botox. Jag tycker det är så svårt att själv se skillnad men om ni läste det här inlägget så vet ni att jag har fått en liten rynka under höger öga som jag upplever har slätats ut lite.

En killkompis som jobbar på hudvårdssalong gav mig t.o.m. en komplimang om att min hy aldrig har sett så strålande ut och undrade om jag har gjort någon kemisk peeling eller liknande men icke. Jag tänker alltid att jag borde börja med ansiktsbehandlingar men drar ut på det eftersom jag inte är ett stort fan av att spendera en massa tid på skönhetssalonger.

may lindstrom

Det har ju varit så fint väder så under dagar då jag gått osminkad och varit mycket i solen har jag även lagt ett återfuktande serum från May Lindstrom och sedan Josh Rosebrook dagkräm med spf som ni hittar härEn gång i veckan lägger jag även The Honey Mud Cleansing-masken från May Lindstrom.

kjaer weis

En annan favorit har blivit ansiktoljan från Kjaer Weis. Jag använder den som en primer under foundation för lite extra glow och det kan vara det som är hemligheten.

linn herbertsson kjaer weis oil

Ett par droppar räcker…

rött läppstift

…och sedan min hy har fått en fin solbränna så hoppar jag ofta över foundation och går direkt på mascara, igår var jag dessutom sugen på något lite extra så det fick bli röda läppar.

linn herbertsson smink

Alima Pure Natural Definition Mascara här // Absolution Läppstift i färgen Poppy Red här

linn herbertsson

Et voilá! Jag älskar att matcha röda läppar med en väldigt diskret sminkning runt ögonen och såå här ser alltså min hudvårdsrutin från Jolie Beauty ut. Och anger ni koden LINNXJOLIE när ni checkar ut så får ni 15% rabatt på ert köp (Gäller dock ej på följande varumärken: Kjaer Weis, May Lindstrom Skin, Kypris, In Fiore, NUORI eller Josh Rosebrook).

Puss & kram!


4 kommentarer4 kommentarer om “Uppföljning – min nya hudvårdsrutin”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här