Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:06 | June 7, 2018

lunch på Snickarbacken och att se mamma i mig själv

Jag och Matilda försöker köra minst en lunch eller frukost ute på något mysigt ställe under våra arbetsdagar tillsammans…

…senast blev det mitt gamla favorithak Snickarbacken.

Snickarbacken är ju supermysigt på vintern men även på sommaren när de dukar upp sin lilla uteservering i gränden utanför!

När vi äter lunch pratar vi om allt annat än jobb och när alla ämnen är avklarade brukar vi planera kommande vecka!

På Snickarbacken kan man få både lite onyttigare alternativ…

…men de har också jättemånga fräscha sallader och annat mumsigt.

Minns ni förresten inlägget jag skrev förra sommaren om att jag kan likna min bror på bilder när jag är osminkad? Det händer lite då och då att jag ser honom i mig själv, bara på bilder dock och jag har väldigt svårt att se min likhet med honom, mamma och även pappa för den delen även om jag ofta får höra att jag är väldigt lika dem alla.

Och så PANG en dag så lyckas Matilda ta en bild (bilden ovan) av mig som är så lik mamma så att mitt hjärta stannar när jag ser den i datorn väl tillbaka på kontoret. Det har inte hänt en enda gång under de fem åren som har gått sedan jag förlorade henne, men så helt plötsligt en dag så sitter hon där. Hej mamma!

Bilden är lite suddig som ni ser men jag blev så varm i kroppen när jag såg henne i mig sådär så den fick vara med ändå. Puss & kram!


12 kommentarer12 kommentarer om “lunch på Snickarbacken och att se mamma i mig själv”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Detta har inget med ditt inlägg att göra. Men jag måste bara få säga att du verkar helt fantastisk!! Jag kan inte minnas att jag någonsin sett att du skrivit något nedlåtande om någon annan, hängt ut folk, kommenterat andras kroppar (som exempelvis en viss reality person gjort nyligen på Instagram) eller haft något behov att hävda dig. Tvärtom, när du fått konstruktiv kritik har du svarat på ett sätt där jag själv tänkt “existerar den här människan på riktigt”. Och du tar till dig konstruktiv kritik och rannsakar dig själv. Om det kanske finns sidor man måste slipa på. Att man kanske slänger ur sig dumma saker utan att tänka sig för. Lika mkt åt andra hållet, att om du anser att du har hanterat saker på rätt sätt så tackar du för åsikten och respekterar att man tycker olika. I samband med en förklaring till hur du tänkt vilket gjort att (iallafall jag) fått en “aha det har hon nog rätt i” känsla. Jag har heller inte sett att du skryter om hur bra du är eller tror att du är bättre än någon annan.
  En sådan förändring du gått igenom från när du flyttade till Stockholm till den du är idag. Och du utstrålar sådan godhet, karisma och har sådan stil och klass. Och dessutom så otroligt vacker. En unik kombianation. Jag blir så trött när jag ser så mycket negativa bloggar och Insta där man enbart är ute efter klick, sälja saker utan att faktiskt lägga ner tid på projektet. Det ligger omtanke och slit bakom varje inlägg du gör. Förlåt, men luften gick bara ur mig idag och kände att du verkligen borde hyllas och lyftas fram. Är det någon som förtjänar att få pris i alla kategorier och synas på tv är det du (även Margaux) och säkert några få till. Och det bästa är att du säkerligen inte behöver den typen av bekräftlese ändå. Men du verkar heeelt fantastisk och jag går alltid in på din blogg när jag behöver en paus ifrån andras bloggar och instagram, för här hämtar jag energi. Kram och hoppas du får en fin dag

  Reply
 • Håller med till punkt och pricka! Tycker du växer som människa konstant. Tack för en välskriven och fin blogg!
  Till något ytligare, din mamma måste ha varit en fantastisk vacker kvinna! På bilden du refererar till är du så naturlig och fin 🙂

  Reply
 • Ni är för bra för att vara sanna! Jag skattar mig lycklig som har bloggläsare som er <3 Puss och tack fina du!

  Reply
 • Alltså fina du, jag har inga ord! Jag blev så rörd så jag gjorde ett inlägg av din kommentar som kommer upp i morgon! Tack snälla och kram så länge <3 All kärlek till dig!

  Reply
 • This cafe looks phenomenal and full of healthy and nutritious food that takes good and satisfies all your tastes. The decor is also super architectural and rustic if that makes sense. I also really like your trench dress. I think it’s a perfect all seasons round dress that could be worn both casually or dressy, with a pair of trainers or heels. The beige colour is also super flattering as well.

  http://www.beingisabella.com

  Reply
 • It truly is, take care love xxx

  Reply
 • Jag förlorade min pappa för fyra år sedan och för sex veckor sedan föddes min dotter, och jag kan se min pappa i henne! Jättekonstigt tycker jag! Min bror har också kommenterat att de ä lika. Att en liten tjej är lik en äldre man kan man ju tycka är konstigt 🙂 men det är något som får mig att tänka på pappa speciellt när hon ler busigt för det gjorde min pappa också <3

  Reply
 • Men åh vilken fin påminnelse, vad glad jag blir för din skull. Grattis och ta hand om er <3 <3 <3

  Reply
 • Så himla härligt att du kunde se din mamma i dig själv 🙂 du är så sprudlande Linn vilket gör att man aldrig kommer sluta läsa din blogg. trevlig helg . kram !!

  Reply
 • Hej Elin, tack för din fina kommentar, den gjorde min dag! Puss och kram <3

  Reply
 • Jättefin blogg 🙂 och jag vet själv hur det är att förlora en mamma. Har även sett mig själv i ca 2 bilder där jag liknar henne och då blir man alldeles varm i hjärtat <3

  En fråga 🙂 vart har du köpt din fina klänning?

  Reply
 • Hej där! Tack kära du, och jag beklagar verkligen sorgen. <3 Min klänning kommer från Adoore.se <3 Ta hand om dig, kram!

  Reply