Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:55 | June 7, 2018

beige långklänning a la safari och sandaler

klänning här // solglasögon Celine här // sandaler Hermes // väska Ellos liknande här

Jag är tillbaka i min favoritstad efter en kort helg ute på landet och är så redo för resten av veckan!

Matilda och jag har precis tagit plats på kontoret efter ett mysigt frukostmöte och nu ska vi finslipa på mönstret som jag har tagit fram till vårt silkespapper. Det blir två intensiva jobbdagar på kontoret nu innan det är helg igen, så galet, haha. Jag har än så länge inte en enda grej inplanerad i helgen och det var längesedan. Det ska bli skönt att kunna vara så spontan eller så lat jag vill. Det kommer bli en del jobb och Mattias är iväg på lördag så jag behöver dessutom inte anpassa mig efter någon annan, hehe. Det känns som att världen ligger för mina fötter idag och visst är det en underbar känsla?

Nu ska vi komma igång med vår arbetsdag men kika in lite senare för ett mysigt lunchtips. Ciao!


10 kommentarer10 kommentarer om “beige långklänning a la safari och sandaler”

  Kan du göra en sommar edition av ditt träningsschema? Hur det brukar se ut för varje vecka/hur du ville att det skulle se ut? Kram!

  Reply

  Hej där! Åh det brukar se så olika ut, den senaste tiden har det blivit lite mindre träning då vi har pendlat till landet och då spenderas morgonen i bilen men i sommar när vi bor mestadels på landet kan jag skriva ett inlägg om hur jag lägger upp mitt träningschema, jag sparar din kommentar så jag inte glömmer bort det, kram!

  Reply

  Yay! You’re wearing this dress again (if I’m not mistaken)! I really like the trench style of it with the unique detailing of the belt. The colour is so neutral that you could easily pair it with any accessories of any colours (like a bright pair of red shoes) and it would look fabulous. I can tell you’ll be wearing this a lot 🙂

  http://www.beingisabella.com

  Reply

  Hur är Adoore-klänningarna om man svettas? Syns det direkt eller är det ett diskret tyg? De är så himla fina men jag bor i Medelhavet och det är oundvikligt att svettas här och jag försöker anpassa mina kläder för att slippa skämmiga fläckar.

  Reply

  Hej Stephanie, det är en svår fråga, haha. Det har ju varit väldigt varmt här hemma i Sverige den senaste tiden och jag har inte uppfattat att det syns direkt på klänningen om man svettas men jag svettas å andra sidan inte så mycket under armarna. Värst tycker jag att det är när man sitter ner länge, haha, när det blir varmt mellan låren och det känns som det ska vara en blöt fläck när man reser sig upp. Jag har dock inte upplevt det med den gröna klänningen men den beiga ska man vara försiktig med då det är mer siden-likt tyg. Kram!

  Reply

  Tack snälla för att du tog dig tid att svara, som du alltid gör. Det uppskattas otroligt mycket, du är en av få som faktiskt gör det. Guldstjärna!

  Den är den gröna jag är sugen på så det blir nog en beställning 🙂 Precis gjort mig av med en beige skjortklänning från Zara, väldigt lik den från Adoore, men varenda droppe fukt syntes direkt, inte så optimalt tyvärr.

  Ha en toppentorsdag – soliga kramar från Malta!

  Reply

  Självklart svarar jag, jag brukar avsätta runt en halvdag varje vecka till att svara på era kommentarer och mail, det är ni läsare som gör den här bloggen 😀 Jag tror du kommer älska den gröna safariklänningen. Kram och ha en fin torsdag! <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här