Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:21 | June 4, 2018

vit jeanskjol och linne med volanger

linn herbertsson blogg

linne med volanger FWSS här // jeanskjol FilippaK här // väska Louis Vuitton // solglasögon Celine här // skor Louboutin här

Hej godingar!

För mig som legat hemma och tagit det lugnt känns det som att det borde vara åtminstone torsdag idag, vilken tur att vi får en extra fredag den här veckan i alla fall och att den äger rum redan i morgon. Jag har suttit klistrad framför datorn på kontoret sedan i morse och på lunchen tog jag en promenad med Charlie och fixade lite ärenden. Lite ändrade planer den här veckan då vi har en rörmokare som kommer ut till landet i morgon och ska fixa vår pump så jag måste stanna och jobba därifrån men inte mig emot.

Jag har lite skrivkramp idag, jag har så många inlägg som ska skrivas men knappt ett enda ord kommer hela vägen ner till tangentbordet. Det händer mig väldigt sällan så det känns jättekonstigt men jag har avsatt lite tid för jobb i kväll också så jag hoppas att skrivkrampen släpper när vi kommer ut till landet och är som bortblåst i morgon. Om ni har några bra tips som botar skrivkramp får ni mer än gärna dela med er…

På återseende kära läsare, puss och kram!

linn herbertssonlinn herbertsson blogg outfitlinn herbertson linn herbertson

6 kommentarer6 kommentarer om “vit jeanskjol och linne med volanger”

  Så himla fin och somrig outfit!
  Jag står i valet och kvalet mellan en Louis Vuitton Neverfull eller Noe och ser att du har båda.
  Vilken upplever du är mest användbar? 🙈

  Reply

  Hjälp, vilken svår fråga! Båda två är favoriter och jag skulle säga att sedan jag skaffade stationär dator på kontoret så använder jag min Louis Vuitton Noe mer och innan använder jag min Neverfull mer för att man får plats med datorn i den. Så det beror på vad du ska använda väskan till. Min Noe har dessutom fått vara med på x antal fester genom åren medan Neverfull funkar bättre när man t.ex. ska åka iväg och bli borta över natten. Haha, hoppas det hjälpte lite i alla fall, kram!

  Reply

  Åh Linn så oerhört fin outfit och du klär verkligen i den, supersnygg som alltid <3 Blir alltid glad av att gå in här och läsa,
  Kram

  Reply

  Älskar verkligen alla dina bilder! Finns ingen dålig bild! Vad använder ni för kamera och objektiv?

  Kram

  Reply

  Tack fina du, vad kul att du uppskattar bilderna! Vi fotar antingen med min Canon Eos 6d eller Matildas Eos 6d Mark II och i princip alltid med mitt 24-70 mm f/2.8-objektiv. Kram!

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.