Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:07 | June 4, 2018

vecka 23 – Sveriges nationaldag, besök från Mexico City och båttrubbel

veckans planer

Hej måndag och ny vecka! Jag ser fram emot en vecka full av energi efter förra veckans krassligheter. Vi kommer pendla från landet måndag-tisdag för på onsdag är det ju röd dag så jag tror vi bor här ute hela veckan. Det blir kontoret idag och min administrativa dag. I morgon får jag se om vi kör halvdag eller ej men på kvällen kommer Jonathan, Mikaela och Jonathans mamma Yolanda som är på besök från Mexico City ut till landet. Då blir det middag och så sover de över så vi kan fira nationaldagen tillsammans på onsdag. Jag vet inte riktigt hur man firar den traditionsenligt men det blir finlunch och förhoppningsvis en båttur om vår båt är färdig tills dess. På torsdag och fredag jobbar jag tillsammans med Matilda inne i stan, jag ska äta lunch med Cecilie och Marlon men annars har jag i princip inte ett enda möte bokat den här veckan, underbart och jag ser fram emot att få så mycket gjort utan en massa avbrott.

veckans bästa

Jag mår bra! Jag nyser och hostar lite men febern är borta! Den senaste tiden, typ sedan det blev så fint väder har jag slarvat ordentligt med träningen och det är väl konstigt att det ska krävas feber för att jag ska känna mig så liten och ynklig så att jag saknar min träning. Jag saknar att känna mig stark och frisk så den här veckan blir det skärpning!

veckans sämsta

Jag har inte så mycket att klaga på, det skulle vara att vår båt är på reparation så vi har inte varit ute på sjön en enda gång under de här fantastiska sommarveckorna. De inväntar en liten plast-del till växellådan sedan ska den vara good-to-go och jag hoppas de ringer med besked i morgon så att vi kan hämta den innan onsdag. Jag saknar våra båtutflykter och ser fram emot en mysig lunch på Bullandö på onsdag.

veckans låt

Ok, det här är min hang up för tillfället och har varit det i en vecka nu, jag kan inte sluta lyssna på What you want med Belly & The Weeknd. Det var förra veckan när vi vaknade upp lite bakfulla på landet som Rebecca hade lagt upp en låt på Insta Stories, jag brukar gilla samma musik som henne så när Damon vaknade satte vi på den här låten och väckte resten av huset. The Weeknd alltså, vilken röst och vilket musikaliskt geni!

0 kommentarerGenom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.