Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:06 | June 3, 2018

en mysig hörna på terrassen

linn herbertsson lantställe

Hej söndag!

Alltså, hur länge tror ni att sommaren stannar hos oss? Jag kan aldrig minnas att vi har haft en majmånad likt den vi nu har lagt bakom oss och jag hoppas så klart att det här vädret följer med oss resten av sommaren. Vi kommer vara på landet mycket i sommar och som ni vet så har vårt mål i år varit att pausa husbyggen och istället satsa på att göra terassen och olika delar av trädgården snäppet mysigare.

Jag har gjort en liten hörna på terrassen vid poolen med kuddar och en matta från Lagerhaus och våra nya växter från Plantagen och Ica Maxi. Det gör så mycket och mamma brukade alltid göra olika rum i trädgården för extra mysfaktor. Jag märkte redan förra helgen att det var väldigt uppskattat och det här har blivit min nya morgonplats för det är här solen tittar fram först på terrassen.

Jag känner mig lite piggare idag så jag tänkte ta en sväng sen och kika på alla möbler, vi köpte ju allt under en så kort period när vi flyttade in så jag blandar ihop var allt kommer ifrån men till er som har frågat så kommer det ett inlägg inom kort med info om inköpsställen.

Jag hopppas att ni får en fin söndag hjärtan, puss & kram!

linn herbertsson blogg linn herbertsson lantställelinn herbertsson hus linn herbertsson lantställe linn herbertsson lantställelinn herbertsson lantställelinn herbertsson lantställe pool linn herbertsson lantställe

4 kommentarer4 kommentarer om “en mysig hörna på terrassen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ert hus är ju verkligen en dröm! Förstår att ni trivs fantastiskt bra. Blev så inspirerad när jag såg före- och efterbilder efter renoveringen. Kram på dig! <3

  Reply
 • Tack fina, vad kul att du gillar det! Åh jag borde lägga upp de bilderna snart igen, det är så kul att bli påmind om hur mycket det faktiskt hänt där ute. Kram <3

  Reply
 • Vilket fint hus, jag är glad för din skull.

  Reply
 • Tack fina du 😀

  Reply