Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:30 | May 31, 2018

5 saker som gör mig lycklig – just nu

I – Vädret

Jag kan ju inte påstå något annat än att rådande väderlek bidrar till ett ovanligt gott humör, jag brukar vara glad och tillfreds med det mesta men de senaste veckorna har det nästan varit lite löjligt. Visst påverkar vädret vårt mående men det blev så tydligt när vi gick från kall och mörk vinter direkt över till högsommarvärme och konstant ljus. Jag älskar det!

II – Charlie

Den här lilla tjejen alltså, och hur kul är det inte att nästan alltid när vi tar bilder på oss två tillsammans och kollar på dem i datorn i efterhand så visar det sig att vi poserar likadant, haha, och vi har verkligen vuxit ihop det senaste året. Sedan Charlies dagmatte gick bort förra sommaren har hon varit med mig varenda dag igen och jag trodde inte att vi kunde bli mycket tajtare än vad vi redan var, hon är ju som min bebis, men tydligen växer vårt band sig hela tiden starkare. Jag skulle vilja påstå att den här lilla krabaten har gett mitt liv ytterligare en dimension som det saknade tidigare och jag rekommenderar alla som är sugna på och har tid att ta hand om en hund att skaffa en. Det är utan tvekan det bästa som finns, min bästa vän!

III – Mitt nya företag

Jag har länge känt att jag behöver fylla mina dagar med något mer konkret. Missuppfatta mig rätt, jag älskar min blogg, att skapa innehåll här och den hade kunnat hålla mig sysselsatt dygnet runt om jag hade velat. Däremot känner jag att materialet snabbt försvinner, jag fyller på med nya inlägg och ett par dagar senare är innehållet inte lika relevant längre. Jag vill skapa något mer fysiskt och hållbart som man kan ta på och som ännu fler människor kan använda och ha nytta utav. Det kliar i mina fingrar och jag längtar tills produkten är klar, samtidigt försöker jag njuta av resan dit för den gör mig så lycklig varje dag, i allt från att kolla upp varumärkesskydd, lagar och regler till att testa olika material och rita på designen men jag längtar verkligen tills jag får dela allt med er här också.

IV – Att jag har allt jag kan önska mig

I början skrämde det mig lite att jag känner mig så tillfreds med allting just nu och har gjort det ett bra tag. Hur ska jag kunna starta och driva ett bolag om jag egentligen inte vet varför jag gör det? Men under de senaste månaderna som har gått så har jag skrivit ner helt andra mål för mig själv och företaget, inte bara att tjäna pengar och nu när jag har landat i mina nya tankegångar så känner mig mer taggad än någonsin. De målen fanns så klart alltid där men jag behövde helt enkelt skriva ner dem för att de skulle kännas mer konkreta och på riktigt!

IV – Matilda, min Matilda

Jag tror att jag har bedyrat min kärlek för Matilda tidigare här i bloggen va? Kanske ett par gånger redan? Men vi började jobba halvtid tillsammans för bara två månader sedan och vi har utvecklats så mycket i vårt jobb sedan dess. För varje vecka som går så lär vi oss något nytt om varandra, vi blir snabbare, mer effektiva ihop och lär oss av våra misstag. Om det fortsätter så här så misstänker jag att jag och Matilda kommer jobba tillsammans i många, många år framöver, om jag får bestämma i alla fall, hehe.

Vad gör er lyckliga just nu?


6 kommentarer6 kommentarer om “5 saker som gör mig lycklig – just nu”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Haft världens tyngsta start på året då jag förlorade min storasyster. En riktig bergochdalbana har det varit de senaste månaderna. Aldrig har jag varit så långt ner på botten men aldrig har jag heller varit med om att allt annat gått som på räls. Med examen, ny anställning inom det jag utbildat mig till och att jag flyttar ihop med min pojkvän i en ny stad. Även om det mörka som hänt ligger och skaver där hela tiden så är jag lycklig över alla fina saker som faktiskt har hänt, även när allt känns som mörkast. Och att våren och sommaren äntligen kom, det gör mig också lycklig! Och alla mina nära och kära! För oj va bra dem är att ha! <3

  Reply
 • Först och främst, jag beklagar verkligen sorgen! Fruktansvärt! Men vad glad jag är att allting annat går som på räls för dig, jag älskar din inställning till livet, ta hand om dig fina du och säg till om jag kan göra något. Kram!

  Reply
 • Angående punkt 4, kan du skriva mer om dina mål? Kram!

  Reply
 • Självklart! Jag sparar din kommentar och skrivet ett eget inlägg om mina mål. Kram så länge!

  Reply
 • Fina bilder!!

  Reply
 • Tack fina du <3

  Reply