Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:56 | May 29, 2018

min helg i bilder – reunion på landet med kontorsgänget och högsommarvärme

I fredagskväll kom ett glatt gäng ut till landet och vi skrattade åt att vi alla kvällen till ära hade satt på oss Petras klänningar från Adoore. Den här safaridrömmen är min nya favorit och jag tänkte fota den snart så ni får se den i en outfit.

Vi hängde på terrassen till solnedgången och sedan började vi grilla maten och åt den utomhus men sen blev det så kallt så vi flyttade in. Det blev en hyfsat lugn kväll för de flesta av oss…

…och i lördags dukade vi upp en härlig frukostbuffé…

…innan vi bytte om och hoppade ner i poolen. Det är helt galet att vi fick lika bra väder i år som förra året när vi hade landethäng med kontorsgänget. Förra året var det ju jag, Michaela, Petra och Daniel som hade ett mindre kontor tillsammans och vi bestämde redan då att de här landethelgerna skulle bli tradition.

Vid lunch kom Daniel, Ida och Joanna också ut och vi tog plats vid poolen…

Jag älskar den här gruppbilden på oss tjejer!

Snarkus levde upp till sitt smeknamn och tog en liten gubblur…

…innan det var dags att trycka på gaspedalen igen.

När hela gänget var på plats dukade vi upp för lunch…

…och Mattias och Damon lagade helt fantastisk laxknyten åt oss.

Det här är fan livet!

Alla var på strålande humör och det blev både en, två och tre skålar för det underbara vädret och den fantastiska helgen vi hade framför oss.

Efter lunchen var alla så pepp så vi höjde musiken och när Håkan Hellströms låt Din tid kommer gick på blev det fullt ös i och runtom poolen.

Petra fick för sig att putta i Markus och jag som stod bakom Petra kunde inte låta bli att putta i henne när hon såg så nöjd ut, haha.

Men hon verkade stortrivas och fortsatte att plaska runt ett bra tag till.

Damon körde lite helt vanlig luftgura…

…och när vi blev frusna hoppade nästan hela gänget ner i bubbelpoolen och där blev vi kvar ett bra tag.

Jag och Markus tog en liten tur ner till bryggan och paddlade ut på våra paddle boards innan det var dags för middag och fortsatt fest in på småtimmarna.

Det här gänget alltså, jag känner så mycket kärlek för varenda en av dem och jag kan knappt förstå att jag har sådan tur att jag får dela kontor med några av de här guldklimparna. De förgyller verkligen mitt liv!

6 kommentarer6 kommentarer om “min helg i bilder – reunion på landet med kontorsgänget och högsommarvärme”

  Hej! På första bilden med safariklänningen har du ett par svarta wedges sandaler. Vart är de ifrån?
  🙂

  Reply

  Hej där! Jag köpte mina wedges från Valentino på Nathalie Schuterman förra året, i butiken på Birger Jarlsgatan! 🙂

  Reply

  Godmorgon.

  Ser att du har sådana där solstolar (grå/vita) som jag hade för länge sedan (som man kunde klämma sig på) var har du hittat dem? Och dina andra möbler (sittmöbler) var har du köpt dem?
  Tack på förhand.
  Vänligen Annette

  Reply

  Hej Anette! Vad kul att du får inspiration från bloggen 😀 Vad glad jag blir! Jag är lite osäker på var alla grejer kommer från, det är så många olika ställen, men jag har påbörjat ett inlägg där all info kommer när jag har tagit reda på det så jag återkommer. Tack för ditt tålamod, kram!

  Reply

  Som sagt, du är min stora inspirationskälla;)

  såg på en bild att du hade lampor (klot) utomhus (på en gammal bild) Var har du hittat dem?

  Vänligen Annette

  Reply

  Hej Anette! Jag är lite osäker på var alla grejer kommer från, det är så många olika ställen, men jag har påbörjat ett inlägg där all info kommer när jag har tagit reda på det så jag återkommer. Tack för ditt tålamod, kram!

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.