Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:18 | May 29, 2018

frukost på en uteservering i Humlegården

linn herbertsson cafe stockholm

Hej godingar! 

Jag och Matilda startade en morgon med mysig frukost tillsammans i Humlegården och jag fotar så fort vi besöker ett nytt mysigt ställe som jag kan tipsa er om här i bloggen. Snart har jag en ordentlig liten lista och då kommer det en ny caféguide här i bloggen.

En ny favorit är Albert & Jacks som ligger bara ett stenkast från vår lägenhet. Den här sommaren har de dessutom fått en jättemysig uteservering i Humlegården så vi slog oss ner under träden bland alla de fina buskarna som står i full blom för tillfället.

Jag har så många mail att ta tag i nu som ramlade in i mail-inkorgen under gårdagen och så fort jag flaggat av alla ska jag fixa bilderna från vår underbara helg här ute på landet så kika in igen i eftermiddag för en helguppdatering.

Puss på er så länge!

albert & jacks cafe stockholmlinn herbertsson blogg cafestockholm cafeguidelinn herbertsson Stockholm mysigt cafelinn herbertsson blogg hundcafe stockholmlinn herbertssoncafe nyttig mat stockholm

2 kommentarer2 kommentarer om “frukost på en uteservering i Humlegården”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hehe. For et herlig pris-skilt for kaffe! Hvor mye måtte du betale?

    Tenker at man gjerne kan være litt hyggeligere når man er ute i slike situasjoner. Gjerne på café men også på butikken eller annet. Godt med en påminnelse!

    Reply
  • Haha, vi köpte cappuccino och minns faktiskt inte om det var någon prisskillnad på den. Jag håller verkligen med, jag tycker att man ska försöka vara trevlig och artig i nästan alla möten med människor man inte känner. Ha en fin dag!

    Reply