Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:14 | May 28, 2018

vecka 22 – skissa på förpackning, Cube Academy och carneval

veckans planer

Hej måndag! Alltså, jag är hög på lycka idag efter en helt magisk helg med världens bästa vänner på landet. Mer om det sen, nu kikar vi på veckan som kommer och idag har jag min administrativa dag. Efter min föreläsning för Marknadscheferna har det trillat in en hel del roliga uppdrag och i morgon ska jag hålla en dragning för ett stort svenskt företag. Det är en del av en pitch för ett företag som alltså tagit in mig som konsult och genom deras process ska jag agera som rådgivare kring influencer marketing, så jäkla kul. Så idag ska jag uppdatera min presentation! I morgon blir det kontoret hela förmiddagen, på eftermiddagen ska jag på presentationen och direkt efter det ska jag till frisören. På onsdag jobbar jag med Matilda, vi brukar jobba tisdagar och torsdagar men bytte dagar den här veckan till onsdag och torsdag. Klockan ett ska vi till Cube och lära oss massor om SEO på deras Cube Academy som de anordnar med jämna mellanrum för alla deras profiler. Efter jobbet ska jag ta en aw med Renate, en gammal vän från Malmö, jag har inte sett henne på ett par år så det ska bli så mysigt. På torsdag morgon startar jag min dag med ett event hos Clas Ohlson som Dasha håller i. Jag älskar Clas Ohlson, haha, det har smittat av sig från pappa som alltid tog med mig och min bror dit när vi var små. Sedan ska jag till kontoret och möta upp Matilda, vi ska fota på förmiddagen och sedan skissa på förpackningen till min nya produkt. Förra veckan bara kom det till mig och jag vet precis hur jag vill att förpackningen ska se ut när man hämtar ut den på posten. På kvällen ska jag på vernissage, Clara Hallencreutz har gjort tavlor för Absolut Art och vi ska kika på dem på Tako och direkt efter det ska vi hem på middag hos Michaela och Damon, vi blir tio pers och det finns inget bättre än torsdagsmiddagar i stan, jag längtar.

veckans bästa

På lördag är det dagsfest, Mathilda och Joanna fyller 30 och ställer till med carneval på Yuc. Jag älskar dagsfest och det ska bli så sjukt kul att hitta och planera en riktigt bra outfit till lördagen, temafest for the win. Jag har dock ingen aning om var jag ska börja leta så om ni har några grymma tips får ni gärna lämna en kommentar.

veckans utmaning

Förra veckan signade jag en agent som ska hjälpa mig med produktionen, det känns så jäkla bra och jag har fått henne rekommenderad via flera vänner och hon kontaktade mig när jag efterlyste en agent/inköpare i Facebook-gruppen Heja Livet. Jag har hela tiden fokuserat mycket på själva produkterna men Ida som hon heter förklarade för mig att det även kan ta lite tid att få förpackningarna klara så därav är det fullt fokus på paketering den här veckan men jag klagar inte, det är hur kreativt och roligt som helst.

veckans låt

Jag vet inte om jag är supersen med den här låten, den spelades på radion när vi var på väg ut till landet i fredags och jag tror inte att jag har hört den innan men jag ÄLSKAR den, framför allt introt! Ni måste lyssna här, måndagspeppen på den!

0 kommentarerGenom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.