Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:42 | May 23, 2018

så här fixar och stylar jag mina ögonbryn

Hej hjärtan!

Jag fick så många frågor sist om jag inte kan visa exakt hur jag använder min beauty styler från Veet så här kommer som utlovat en video med hur jag använder den för att fixa mina ögonbryn. Det här är en produkt som har följt med mig i över 1,5 år nu och en pryl som jag inte längre klarar mig utan.

Veets nya Sensitive Precision Beauty Styler har dessutom ett justerbart huvud som gjorde det så mycket enklare när jag skulle fixa mina ögonbryn den här gången. Utan att avslöja för mycket så använder jag Veets Beauty Styler till att trimma men även raka bort små strån för att forma mina ögonbryn istället för att använda en pincett.

Stylern är oslagbar när det kommer till lite mer känsliga områden av kroppen och kan även användas under armarna och till bikinlinjen!

Kika på videon här nedan för att se exakt hur jag fixart mina ögonbryn och lämna en kommentar om ni har några frågor!

Veet Sensitive Precision Beauty Styler går att köpa hos Apotea här och med koden V33T20 får ni 20% rabatt när ni checkar ut i kassan.

Enjoy!


8 kommentarer8 kommentarer om “så här fixar och stylar jag mina ögonbryn”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • I really think I need to check this out! It’s great how you can use it on so many parts of the body and how full proof it is to density areas. This sure does make it a great too for everyone. I also really like your bracelet 😀

  http://www.beingisabella.com

  Reply
 • Thank you Isabella, you should try it, its so easy to use. <3 Love

  Reply
 • Vacker!

  Reply
 • Tack gulliga du <3 Kram

  Reply
 • Jag ska nog slå till. Kände det imorse när jag försökte få till dem att nä nu har jag ledsnat :)) Så det var lägligt att se den här videon nu.

  Också: Du är väldigt duktig framför kameran!

  Reply
 • Vad kul att höra, tack fina du <3
  Jag hoppas du blir nöjd och att videon är till hjälp första gången 😀 Hör av dig om det är något och om jag kan vara till assistans på något sätt 😀 <3

  Reply
 • Tack för att jag äntligen fattade hur jag ska använda den där till brynen! Jag har varit livrädd för den sen jag råkade raka bort halva mitt ögonbryn för ett halvår sen.. haha!

  Men nu hade jag på det där skyddet och jäklar vad den tog – men på ett bra sätt! Blev dock lite rädd när jag hörde hur den kapade hår men litade på dig när du sa att skyddet skulle vara på 😉

  Mer videos, du gör dig bra där! 🙂 <3

  Reply
 • Åh, jag vet, det var lite läskigt första gången! Vad tur att du fick till det den här gången i alla fall. Mer video blir det så klart, kram fina du!

  Reply