Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:45 | May 23, 2018

RIP Frans

linn herbertsson lantställe

Hej godingar!

Alltså, jag är helt knäckt! Kommer ni ihåg Frans som jag fick i födelsedagspresent av Martin förra året? Han blev verkligen ett signum på landet förra sommaren och vi hade så kul åt vår självmordsbenägna enhörning som slängde sig över poolkanten så fort han fick chansen. Otaliga räddningsaktioner har utförts och Frans har alltid klarat sig men så när vi skulle ta fram honom igår var han alldeles blek och förstörd efter en lång vinter och det fanns ingen räddning.

Jag tröstade mig själv med att det får bli en Frans Junior helt enkelt men så skulle jag beställa en på Teknikmagasinet där han kommer från och då är alla enhörningar helt slut i lager, både på nätet och i ALLA butiker. Jag blir så ledsen! Det fick bli tre poolleksaker för att försöka fylla tomrummet efter Frans men han kommer vara otroligt saknad. Förhoppningsvis hinner de komma på posten innan helgen så då ska ni få se vilka det blev!

Puss & kram!

linn herbertsson hus

 


15 kommentarer15 kommentarer om “RIP Frans”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men nej! klart man måste ha poolleksaker. Förresten, såg att du köpt paddle boards, rekommenderar verkligen att köra SUPyoga på dem. Underbart! Tar klasser i det när jag kommer över och det är bland det roligaste som finns.

  Reply
 • Tack för tipset, tanken har slagit mig att jag ska köra yoga på brädan men jag måste kolla upp något bra program först <3

  Reply
 • Fruktansvärt, RIP Frans :’-(

  Reply
 • <3 <3 <3

  Reply
 • Hej! Vilken del av Värmdö ligger landet på? Skulle du kunna tänka dig att bo där året om? Så fint hus!

  Reply
 • Saltarö! Tack snälla, vi älskar det. Jag har fått frågan förut om vi inte skulle vilja bo här heltid. Under sommaren bor vi ju här i 2-3 månader och resten av året kanske 2-4 dagar i veckan men jag saknar stan när jag är på landet och vice versa så på så här vis får man det bästa av två världar. Med det inte sagt att vi någon gång kanske ändrar oss. Skulle vi tvingas välja mellan stan och landet hade nog vi båda dock valt landet nu. Kram!

  Reply
 • Här finns Frans,
  https://www.bluebox.se/Enhorning-Stor-Uppblasbar-Badmadrass?gclid=EAIaIQobChMI8JqUnKKc2wIVg56aCh2gcgUXEAEYASABEgKf3_D_BwE

  Reply
 • Wohoo! Tack bästa du, som jag har letat! Då blir det en frans junior i sommar iaf, du gjorde min dag. Nu kommer han dock få trängas med tre andra poolleksaker jag beställde i veckan. Mattias tyckte att jag gick till överdrift men jag skyller på att jag befann mig i sorg, haha. Kram!

  Reply
 • Vad hände med er planerade gemensamma 30-och 40-årsfest förra året?

  Reply
 • Hej där, jag firade ju min födelsedag i en månad typ och Mattias kände för att skjuta upp det så vi avvaktar 😀 Vi hade inte kommit mer än till idéstadiet så det var ingen större katastrof att det inte blev av just förra året 🙂 Kram

  Reply
 • What a beautiful set up you have hear! The weather looks perfect for enjoying some time outside. And of course, such an incredible view! I could easily become memorized by it!

  http://www.beingisabella.com

  Reply
 • Thank you darling ;D

  Reply
 • Du tycker inte att det är skevt att slänga dig med ett uttryck som ”självmordsbenägen” på ett skämtsamt sätt? Speciellt då med tanke på det du gått igenom. Vet att du tidigare sagt att du aldrig säger saker som ”jag dör av skratt” eller liknande. Denna kommentar känns faktiskt värre. Okänsligt.

  Reply
 • Nej inte när jag syftar på en uppblåsbar enhörning, jag tänkte faktiskt en extra gång när jag skrev det och kände att det i det här sammanhanget borde vara väldigt svårt att ta illa upp eller missuppfattas men det gick tydligen. Ledsen för det! Mamma var väldigt duktig på att skämta om sin sjukdom när hon fick sitt återfall i cancer och hon sa alltid att ibland så måste man bara få skoja bort det och jag gillar den tanken. Mina fix idéer om att inte säga “jag är så hungrig så jag dör” är ju egentligen en löjlig tvångstanke som jag gärna hade varit utan. Och du minns alldeles rätt, jag gillar inte skämt där man förminskar döden men då måste det ju också syfta till en levande varelse eller människa men alla får ju dra sin egna gräns så klart. Kram på dig!

  Reply
 • Ok. Ja förstår dig, men att du i detta fall syftar på en uppblåsbar enhörning tycker jag inte hör till saken över huvud taget? Det är sjävla uttrycket som faktiskt borde ta emot hos dig, och även hos mig.
  Det finns ingenting som säger att man ska ”skämta bort” en sådan handling som att ta sitt liv.

  Reply