Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:58 | May 17, 2018

Video – så här fixar jag håret med värmeborste

Här kommer som utlovat en video där jag visar er hur jag fixar håret!

Det här har verkligen blivit min dagliga hårrutin och ibland tvättar jag så klart håret men de dagarna jag inte gör det så tar det fem minuter att få till min frisyr och jag älskar att det går så snabbt. Min värmeborste är från Babyliss och ni hittar den här och kika in videon för att se exakt hur jag använder den!

Det kommer bli lite videor framöver och jag älskar verkligen att jobba med rörligt material, det är så kul att få visa er fler dimensioner av min vardag än bara i bild och text så gå gärna in och prenumerera på min Youtube-kanal här och lämna feedback och önskemål om ni har några.

Puss & kram!


9 kommentarer9 kommentarer om “Video – så här fixar jag håret med värmeborste”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • eeehm.. eeeh… eeehm ;P

  Reply
 • Haha jag veeet 😛 Har lyckats träna bort det nästan helt nu iaf 😀 Kram

  Reply
 • Sådan härlig energi du har! Tack för tipset 🙂

  Reply
 • Tack fina du <3 Kram

  Reply
 • Är ditt hår sådant att lockar inte håller särskilt länge? Gör jag lockar på salong så håller de max en halv dag, kammar jag håret går lockarna ur direkt nämligen så jag funderar på om det blir samma dilemma med denna från Babyliss så därför jag frågar om hur ditt hår reagerar… snyggt är det i alla fall på dig =)

  Reply
 • Oj, var nog lite rörig igår i min kommentar. Sorry, hoppas du förstår vad jag menar =)

  Reply
 • Nja, när jag använder plattång eller locktång håller det hur länge som helst, jag tror det är den höga värmen som gör det. Varför Babyliss Airstylern fungerar så bra vet jag inte, kanske för att man börjar med stylingen i blött hår. Blowdry på salong görs ju å andra sidan också med blogg hår så jag vet inte, kanske för att Airstylern snurrar av sig själv också och bearbetar håret mer än vid en blow dry. Hoppas du hittar något som funkar, tack fina du, kram!

  Reply
 • Måste bara skriva o berömma över hur duktig och naturlig du är framför kameran. Sjukt imponerad! Och bra tips 🙂
  Trevlig helg,
  kram!

  Reply
 • Tack fina du, vad glad jag blir att du tycker det, jag tycker det är så kul med rörligt material och ett kul komplement till vanliga inlägg med bilder och text här i bloggen. Så får ni lära känna mig ännu bättre! Prenumerera gärna på min Youtube-kanal, kram!

  Reply