Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:46 | May 11, 2018

girls support girls

Hej godingar!

I kväll är Michaela och Damon här och vi ska självklart supporta Margaux som dansar i Let’s Dance! Nu är hon sista tjejen kvar i programmet och det är så klart inte ok! I kväll ska jag rösta som en galning, jag messar 9-10 gånger varje helg så glöm inte att man kan rösta flera gånger!

Jag minns när Margaux berättade på kontoret att hon skulle vara med i Let’s Dance och då sa jag direkt att jag kände på mig att hon skulle stå i final och nu är det inte långt kvar. Smsa Margaux till 72400 för att rösta på vår älskling!

Puss & kram!


2 kommentarer2 kommentarer om “girls support girls”

    Hej! Såg i ett tidigare inlägg att ni haft problem med rådjur. Mina föräldrar som bor ute i Nacka har haft så mycket problem med rådjur och hade testat allt. De köpte någon form av “larm”/detektor på Granngården som avger ett ljud som skrämmer iväg rådjuren. Den sätts ner i rabatten bara. Vet inte om de fortfarande säljs men kan ju vara värt att testa. 🙂

    Reply

    Tack för tipset Sandra, jag har inte hört talas om de här larmen förutom de man kan ha i hus mot möss men jag ska kolla upp det, det vore ju magiskt. Samtidigt som lite sorgligt för det är också underbart att vakna upp och titta ut genom fönstret och det första man ser är ett så vackert och ståtligt djur, hehe. Vi ska försöka anpassa våra växter efter vad de inte tycker om att äta och jag ska som sagt ha “växthus” över mina pallkragar men fungerar inte det så är ju detta en jättebra lösning. Kram!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här