Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:06 | May 10, 2018

de sista utemöblerna är på plats

linn herbertsson lantställe

Hej torsdag och Kristi Himmelfärd!

Vi har burit ut alla möblerna på bryggan nu och Mattias familj var här på middag igår och firade hans mamma och idag byts de av när Stina, Kristian och Maximilian kommer ut. Det är första gången som de ska sova över här ute sedan de fick Maximilian så det ska bli väldigt mysigt.

linn herbertsson lantställe

Så här enslig och öde såg bryggan ut utan möbler och det känns så konstigt att det fortfarande inte är löv på alla träden, jag vänjer mig aldrig. I Skåne kommer våren faktiskt väldigt mycket tidigare och jag antar att det sitter i, känslan av att våren borde komma redan i april, trots att jag har bott i Stockholm i snart tio år.

linn herbertsson lantställe

Jag tröstar mig med att det här vackra trädet på framsidan i alla fall står i full blom, däremot har jag ingen aning vad det är för träd, någon som vet? Fint är det i alla fall!

linn herbertsson lantställe

Haha, ser ni den lilla plutten på gräsmattan till vänster? Hon är så liten på den här stora tomten men vaktar den som att hon vore en stor rottweiler och skäller så fort det kommer rådjur eller någon annan som inkräktar på hennes tomt.

linn herbertsson lantställe

Vi har burit och stånkat möbler flera helger i rad nu känns det som och fixet tar aldrig slut när man har hus men det är ju trots allt lite av charmen med det hela också, för varje år som går kommer vi på en massa nya saker vi vill göra här.

linn herbertsson blogg lantställe

Just det, vi har ju kapat bryggan, det har jag inte visat er! Förra ägaren byggde en brygga utan bygglov som var alldeles för stor och nu har vi fått godkänt den här. Bryggan är nästan hälften så stor som innan men jag tycker den blev mycket mysigare, eller vad säger ni? Möblerna står inte så utspridda längre och jag tror det kommer bli mycket mysigare att hänga där nere nu.

linn herbertsson lantställe hus

Jag hoppas att ni får en riktigt härlig och ledig dag, puss & kram!


4 kommentarer4 kommentarer om “de sista utemöblerna är på plats”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ja idag levererar Skärmarö och Spaddalen! Min naturintresserade man tror att trädet är en slån. Då får ni göra mycket brännvin. Sitter på min terass några hundra meter ifrån dej och njuter samma utsikt. På vår brygga har ett måspar slagit bo. Man vågar inte gå i närheten.

  Kram

  Tina

  Reply
 • Haha, nej måsarna kan vara rätt intensiva och skydd sitt revis 🙂 Det verkar vara fler som gissar på slån så din man har antagligen alldeles rätt! Kram, vi ses på landet!

  Reply
 • Jag tror trädet är ett slån-träd, eller prunus domestica! 🙂 jättefint!

  Reply
 • Det verkar så 😀 Tack snälla! Kram

  Reply