Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:17 | May 9, 2018

armégrön safariklänning från Adoore och bara ben

linn herbertssonlinn herbertsson adoore klänninglinn herbertssonlinn herbertsson petra tungården klädesmärkelinn herbertsson adoore

safariklänning Adoore här // väska Louis Vuitton // skor Christian Louboutin // solglasögon Celine // leopardscarf gammal

Alltså vilka underbara dagar jag har haft i stan, vilket väder! 

Och vad STOLT jag är över min älskade Petra som har nylanserat Adoores hemsida. Ni måste kika på deras sommarkollektion här, jag har redan lagt vantarna på det här provexemplaret och så ska jag även beställa maxiklänningen, både i vit och beige, sommarens klänning. Jag älskar Petras stil och har länge längtat efter att hon ska få igång sitt klädesmärke.

Jag har bl.a. lagt in en önskan till Petra om min favoritmodell i kostym som kommer från Zara, hehe. Nej, det blir inte en exakt sådan men Petra är proffs på att skapa kläder som är smickrande för figuren och jag vill ha en kostym med tajta byxor som blir vida nedtill och en kavaj med skärp i midjan i alla färger som finns. Världens bästa modell!

Nu ska jag jobba undan det sista innan Mattias plockar upp mig med bilen, hans mamma Anki är redan ute på landet och har förberett inför kvällens festligheter, det känns så konstigt att vi kommer ut när allting är fixat som gäster till vårt egna ställe, hehe, men också så lyxigt. Jag har saknat familjen så det ska bli underbart att få nästan ett helt dygn tillsammans.

Ha en fin kväll godingar och var försiktiga om ni ska ut och stöka till det, puss & kram!


10 kommentarer10 kommentarer om “armégrön safariklänning från Adoore och bara ben”

  En fråga jag verkligen skulle uppskatta svar på,
  Hur är storleken jag är ofta mellan 36/38 s/m sås kille uppskatta din hjälp!!
  Stora eller små i storleken

  Reply

  Hej där, jag har 34 i klänningen på bilderna som jag lånade av Petra men har beställt en 36 som kommer nästa vecka. Jag skulle säga att de är normala i storleken. Jag gillar att ha lite större, luftigare plagg och brukar ha storlek 36 eller 38 jag med. Kram!

  Reply

  This outfit is beautiful! I have a thing for the army green colour of your dress, so anything in the colour I’m drawn to. The fabric looks wonderful 🙂 I love how you included the head piece – it matches really well with your bag and sunnies and the print also goes great with the colour of the dress. Adore this outfit babe!

  http://www.beingsisabella.com

  Reply

  Hej!! Såå fin klänning, vilken strl har du? Och hur upplever du den i strl?

  Reply

  Hej där, jag har 34 i klänningen på bilderna som jag lånade av Petra men har beställt en 36 som kommer nästa vecka. Jag skulle säga att de är normala i storleken. Jag gillar att ha lite större, luftigare plagg och brukar ha storlek 36 eller 38 jag med. Kram!

  Reply

  Hej Linn,

  Den gröna safariklänningen är superfin, är så sugen på att beställa. Dock undrar jag som tyget är sådant som det syns direkt om man svettas minsta lilla? Har en liknande från Zara som jag bara använt en gång, efter 10 min promenad till jobbet såg det ut som jag hade duschat med klänningen på, skämdes så mycket 🙁 Nämnas bör att jag bor på en ö i Medelhavet och det är väldigt varmt här och ofrånkomligt att svettas. Jobbar i kontorsmiljö och även om klädsel är rätt fri vill jag inte känna mig för avklädd och tappa pondus, om du förstår hur jag menar.

  Reply

  Hej där, åh vilken svår fråga. Det har ju varit väldigt varmt här hemma i Sverige den senaste tiden och jag har inte uppfattat att det syns direkt på klänningen om man svettas men jag svettas å andra sidan inte så mycket under armarna. Värst tycker jag att det är när man sitter ner länge, haha, när det blir varmt mellan låren och det känns som det ska vara en blöt fläck när man reser sig upp. Jag har dock inte upplevt det med den gröna klänningen men den beiga ska man vara försiktig med då det är mer siden-likt tyg.Kram!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här