Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:52 | April 24, 2018

vit kostym och byxor med slits

linn herbertssonlinn herbertsson saint laurent väska linn herbertsson vit kostym hunky dory linn herbertsson blogg vit kostymlinn herbertsson linn Herbertsson vit kostym hunky dorylinn herbertsson dagens outfit linn herbertsson blogg

innehåller annonslänkar – Hunky Dory kavaj Wakakuu här // Hunky Dory byxor här // kappa H&M här // väska Saint Laurent Nathalie Schuterman här // solglasögon Celine här // boots Twist & Tango här

Alltså, så här vill jag se ut varje dag, sådan jäkla power outfit! Tyvärr skitade jag ner kavajen direkt (typiskt mig) så den måste på kem innan jag kan använda den igen, hehe. Det är inte helt lätt med vit kostym alltid men ack så snyggt. Vitt är helt klart den trenden jag har anammat mest den här våren och min favoritkappa från H&M är nedsatt till 40% nu såg jag.

Ni var så många som frågade om den sist så ett litet tips bara, jag har  storlek 40 i min för det fanns inte mindre när jag köpte den men med den här modellen kan man verkligen gå upp i storlek utan att det gör något eftersom den redan är lite oversize.

Jag och Matilda startade dagen med pressfrukost hos Day Birger Et Mikkelsen och sedan har vi hängt på kontoret. Jag fortsätter att maila med olika fabriker och just nu har jag kontakt med tre olika, en i Alicante, en i Portugal och en i (lyssna på det här) Casablanca.

Casablanca är ju inte Europa utan Marocko men jag håller på att kolla upp möjligheterna med produktion där för det hade ju varit helt magiskt, det låter så fint, mannen som äger fabriken har bott i Malmö i 7 år, talar flytande svenska och verkar vara världens trevligaste. Drömmen och jag hoppas att val av fabrik blir helt klart den här veckan.

Puss & kram!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här