Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:00 | April 23, 2018

vecka 17 – pressfrukost, designmöte och en jobbig påminnelse

veckans planer

Hej måndag! Det har varit en otroligt lugn helg för min del, vi har som sagt varit ute på landet med några vänner och ägnat dagarna åt trädgård och vårstädning och kvällarna åt goda middagar och chill. Så jag känner mig ordentligt uppvilad och laddad inför en ny vecka.

Idag blir min administrativa dag på kontoret, jag har en lång att-göra-lista och på lunchen blir det långpromenad med Charlie. I morgon bitti startar jag och Matilda dagen med frukost hos Day Birger Et Mikkelsen hos bästa Tess och sedan ska vi till kontoret.

På onsdag har jag avsatt nästan hela dagen till att jobba med mitt nya företag och det är fullt ös, jag har tre fabriker på kroken nu och ska ta ett beslut om en fabrik att gå vidare med den här veckan, så pirrigt. Min torsdag kommer se ut ungefär som förra veckans torsdag för både min lunch med min agent och Joannas middag med Rörstrand blev framflyttade.

Så på torsdag blir det lunch med bästa Richard, möte kring bloggen och de sista designdetaljerna hos Cube, jobb med Matilda och sedan middag med ett härligt gäng tjejer. Fredagen är hittills obokad och jag funderar på att hålla den öppen tills jag vet vad jag ligger efter med och vad jag behöver fixa innan det är dags för helg.

veckans fruktansvärda

Alltså, livet är så konstigt! Jag och Mattias såg dokumentären om Avicii förra helgen, jag mådde nästan lite dåligt när vi såg den men jag var så glad att den slutade så pass lyckligt. Tim var stark nog att stå emot alla som inte stöttade honom i hans beslut att sluta turnera och stark nog att lyssna på sin egna kropp som hade sagt stopp för längesedan.

I slutet av dokumentären får man se hur han har det härligt på Madagaskar med några vänner, långt ifrån alla spelningar och stresspåslag som det gav honom de sista åren. Han hade 320 turneringsdagar om året och gjorde runt 800 spelningar under åtta år innan han slutade att stå på scenen helt och hållet. Om ni inte har sett dokumentären på SVT än så lova mig att ni ser den, vilken otroligt ödmjuk kille han var och vi blev så ledsna när vi möttes av beskedet om hans bortgång i fredags.

Vi var så berörda så vi bestämde oss för att titta på dokumentären en gång till tillsammans med Mikaela och Jonathan nu i helgen och dem tyckte det var lika sorgligt som vi. Jag trodde att Tim skulle få ett lyckligt slut och så slutar det så här, 28 år gammal, lika gammal som min bror var när han gick bort och av förklarliga själ har det väckt en hel del jobbiga minnen hos mig under de senaste dagarna. Mina tankar och kärlek går till Tim och hans familj!

veckans låt

Hela helgen har Aviciis låtar gått på repeat ute på landet, det är ingen tröst för de som har förlorat en familjemedlem eller vän men det känns fint att han alltid kommer leva vidare genom sin fantastiska musik och vackra texter!

6 kommentarer6 kommentarer om “vecka 17 – pressfrukost, designmöte och en jobbig påminnelse”

  Jag såg dokumentären igår… Jag var också på hans sista Sverigespelning. Vilket dåligt samvete jag fick när jag såg den dokumentären och insåg vad han kämpade mot samtidigt som vi stod nedanför scenen och var glada och dansade. Helt galet vad han pressade sig till under första åren innan han beslutade sig för att sluta turnera. Stolt att han tog det beslutet!

  Reply

  Jag kände som du när jag såg dokumentären i påsk. Efter det tragiska beskedet i fredags valde jag att se den igen, och tårarna rann konstant. Ett rop på hjälp. Att se hans ögon rulla bakåt av utmattning och att INGEN säger åt honom att ” Det är OK att vila, DU är viktigast”. Istället uppmuntras denna unga man att ta smärtstillande och köra vidare. Jag mådde så illa av att se detta.
  Hans glädje när han efter ett personlighetstest förstod att han var introvert och att alla bitar föll på plats varför han mådde som han gjorde var gripande. Tyvärr är det inte accepterat att vara introvert i dagens samhälle, vilket är skrämmande. Och allra minst att vara introvert OCH världskänd. <3

  Reply

  Jag håller verkligen med, jag försöker alltid uppmuntra folk som är lite mer introverta och säga att det är bra. Sådana människor behövs också och det är bra att vi alla är olika. Kram <3

  Reply

  Då fruktansvärt hemskt att vi lever i en värld där pengar och framgång går framför hälsan ? Och framförallt när talang utnyttjas på detta vis. Väcker mycket känslor, lider med hans familj, och med alla andra där ute som någon gång förlorat en nära i alldeles för tidig ålder.
  Beundrar dig för att du lärt dig hantera sorgen på ett sådant moget sätt som du gör Linn!

  Reply

  Tack fina du, jag håller verkligen med! Det krävs mycket mod och styrka för att inse vad som är viktigast här i livet och leva därefter. Kram på dig <3

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.