Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:55 | April 20, 2018

att hitta rätt producent och materialval

God morgon fredag!

Alltså, vilken sommarvecka va? Pappa rapporterar alltid det dagliga vädret från Skåne också så jag har koll på er där hemma, hehe. Förutom pollenexplosionen så har jag haft en underbar vecka. Jag håller på och kommunicerar med olika fabriker runt om i Europa och jag vill inte ropa “hej” än men jag fick riktigt bra magkänsla igår när jag mailade med en fabrik. Håll tummarna för ett bra svar under dagen idag!

Det är så pirrigt att starta ett nytt bolag och ta fram en egen produkt men jag lever verkligen upp varje sekund jag får ägna åt mitt nya företag. Jag har länge känt att jag vill skapa något med lite mer substans. Min blogg har jag haft i snart tio år och jag ÄLSKAR den av hela mitt hjärta och jag tror och hoppas att den kommer följa med mig i minst lika många år till.

Däremot vill jag skapa något fysiskt, något man kan ta på och något som ännu fler människor kan använda och ha nytta utav. Det är verkligen min dröm just nu och jag jobbar som en galning varje dag för att uppfylla den. Självklart kantas vägen mot att uppfylla min dröm med tvivel och ibland har jag svackor men mestadels så känns det bara så rätt.

Den här veckan har nästan all min tid gått åt till att hitta rätt fabrik, det tog ett bra tag att veta hur jag skulle nå ut och formulera mig för att hitta rätt producent men i början av veckan började det rulla in en massa bra kontakter. Parallellt har jag införskaffat ännu fler materialprover och börjar få en väldigt tydlig bild av exakt hur designen ska se ut.

När jag fått ännu mer klarhet i allt så ska jag skriva ett inlägg om hur jag har gått tillväga med allt, jag sparar alla era frågor som rör uppstarten av bolaget i mina anteckningar och svarar på allt så fort jag kan berätta mer. Nu måste jag springa, klockan åtta ska jag nämligen vara nere på Grev Turegatan och gå på mitt första healing yoga-pass någonsin, spännande!

Puss på er!


4 kommentarer4 kommentarer om “att hitta rätt producent och materialval”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad hände med förra företaget? Fred någonting? Har du kvar det ler är det ett avslutat kapitel? Om det är avslutat, vad gick fel?

  Reply
 • Hej där, jag skrev om det när jag gick ur företaget förra året. Majoritetsdelägaren valde att inte fortsätta det och det rann ut lite i sanden tyvärr, men jag har lärt mig så mycket av min tid med Fred Patrone och tar med mig det nu när jag startat mitt nya företag. Kram

  Reply
 • Snygg outfit! Men allt klär en skönhet! 🙂 aska bli spännande att se vad det är för företag du håller på att bygga upp!

  Reply
 • Hihi, tack fina du! Kram

  Reply