Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:55 | April 19, 2018

maxikjol från Valerie och stickad tröja

linn herbertsson linn herbertssonnblogg valerie linn herbertsson blogg outfitlinn herbertsson blogg väska ysllinn herbertsson outfit maxikjollinn herbertsson saint laurent väska stickad tröja outfitlinn herbertsson blogg outfit linn herbertsson blogg väska ysl

innehåller affiliatelänkar – maxikjol Valerie här och fler varianter här // stickad tröja H&M liknande här // väska YSL här

Hej hjärtan!

Kommer ni ihåg min favoritkjol förra sommaren? Den här blommiga skapelsen från Valerie, jag är så glad att Valerie har valt att både behålla den modellen (som sitter som en smäck) men också gjort en lite luftigare modell. Jag är ju 176 cm lång, jag har klackar på mig under den här kjolen och den går ändå ända ner till marken trots att den sitter högt upp i midjan.

Jag har dessutom storlek 34 i min vilket jag älskar med Valeries kläder, att jag behöver inte gå upp i storlek för att få längd, hennes plagg är långa även i de mindre storlekarna. Så fint och jag gillar plagg som man kan använda till vardags med en stickad tröja men den här kjolen kommer jag även kunna ha till en fin blus och vara redo för bröllop. Magiskt!

Puss & kram!


5 kommentarer5 kommentarer om “maxikjol från Valerie och stickad tröja”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så fin!

  Reply
 • Tack 😀 Kram

  Reply
 • Räcker det inte med en bild på kläderna? Varför typ 10 bilder på samma klädesplagg tagna i typ samma vinkel?

  Reply
 • Ingen kommentar till 10 bilder – det har jag tålamod till – men hur funkar det egentligen att ha en SÅ LÅÅÅNG kjol – snubblar Du inte??!!

  Reply
 • Haha, vanesak, det är ju samma sak när man ska på bröllop i långklänning. Ibland när det kommer trappsteg och annat får man hålla upp den helt enkelt 🙂 Kram

  Reply