Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:59 | April 18, 2018

my main girl Charlie

linn herbertsson blogg hund

Hej onsdag!

Jag och Charlie vaknade tidigt i morse så vi gick till kontoret och har suttit och jobbat i några timmar redan, magiskt. Jag har även hunnit med ett ärende på apoteket och en inlämning på Christians Skrädderi nere på Humlegårdsgatan. Jag behöver nästan alltid lägga in mina byxor i midjan och även de här vita, men hellre det för då blir de precis som jag vill ha dem. Jag tar alltid storlek 34 i byxor och då brukar de sitta perfekt i benen men när vi skulle fota den här outfiten förra veckan så satt byxorna nere vid rumpan så fort jag inte drog upp dem, haha. Även när jag hittar fina klädesplagg hemma i garderoben som jag aldrig använder p.g.a. passformen så brukar jag ta med dem till skräddaren så får han work his magic så att de sitter precis som jag vill, ett litet tips istället för att köpa nytt hela tiden!

linn herbertsson blogg

Mitt lunchmöte blev avbokat idag så jag och Charlie tänkte ta en promenad på lunchen om det inte börjar regna. Helt ärligt så vet jag inte vad jag hade gjort utan den här lilla tjejen i mitt liv, hon tillför så mycket lycka i min vardag. Förra veckan var det en kille på kontoret som frågade om han fick köpa henne, haha. Det finns inte tillräckligt med pengar världen för det men jag förstår att han blir sugen. Charlie följer alltid efter mig hack i häl, hon är otroligt väluppfostrad och lugn när vi är på kontoret och gör precis som jag säger. Hon har dessutom ordentligt med skinn på näsan den här lilla saken och är mig alltid trogen men samtidigt otroligt kavat vilket jag älskar.

linn herbertsson hund

Jag har lärt henne att inte falla för smicker från främlingar och jag tycker det är extra kul med alla kostymnissar på kontoret som försöker gulla med henne, ibland hälsar hon snabbt, ibland knappt det, oftast fnyser hon bara till och vänder rumpan till. Jag älskar det, haha, och om får jag önska så vill jag ha en dotter i framtiden som får exakt samma härliga karaktär och personlighet som min lilla Charlie. Charlie var egentligen tänkt som ett barnnamn från början men jag orkade inte vänta så när mamma köpte Charlie och jag precis hade fyllt 20 så fick hon det namnet och det passar henne perfekt. Jag älskar att det är unisex och jag har alltid gillat sådana namn på tjejer!

linn herbertsson blogg chihuahua

Lite rolig kuriosa är att jag hade en killkompis i gymnasiet som alltid kallades för Challe, vi var väldigt bra vänner under ett par år och när han efter ganska många månader berättade för mig att hans riktiga namn egentligen var Charlie så var det det vackraste namn jag någonsin hade hört, antagligen för att det i kontrast till Challe var så otroligt stiligt och jag tror att jag blev lite småförälskad i honom samma sekund som han sa det. Redan då bestämde jag mig för att ett av mina framtida barn skulle heta Charlie och så blev det ju, haha.

Charlie är ju min lilla bebis och det bästa jag har här i livet!


13 kommentarer13 kommentarer om “my main girl Charlie”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hvor kommer bukserne fra? Please sig, at de ikke er megadyre 😉

  Reply
 • Här hittar du dem 😀 Kram https://www.nobodesign.se/byxor/8913-morris-lady-byxa-adelie-chino-off-white.html

  Reply
 • Hej! Var har du köpt Charlies fina outfit? ChicDog? Nyligen? Kram från Elisabeth o Zico?

  Reply
 • Den är från stor och liten tass på Sankt eriksgatan. Vet inte om de hade fler men ring dit och kolla ? kram på er!! ?

  Reply
 • Jag har samma problem med byxor, men på mig blir de stora i svanken och liksom glappar där! Har aldrig tänkt på att det går att fixa hos skräddare men det gör det alltså? 🙂

  Reply
 • Åh ja, de blir stora på mig i svanken ibland också. Ja verkligen ett tips om du har det problemet, sen kommer de sitta som en smäck 😀 Kram

  Reply
 • Hej?? Vart kommer skorna ifrån??

  Reply
 • Hej, det är Superga, finns på Nilsons 😀 Kram

  Reply
 • Så roligt! Jag har sedan tonåring tänkt att jag vill döpa min ev framtida dotter till Charlie. Tyvärr så avskyr fästmannen det dock så risken är nog stor att det blir något annat namn om det blir barn någon gång. Måste säga att din lilla C bär upp namnet med bravur, hon är så bedårande!

  Reply
 • Åh, typiskt, haha! Men ni kommer säkert hitta ett riktigt fint namn som ni båda gillar 🙂 Visst gör hon. Massa kramar <3

  Reply
 • Är det mycket dyrt att lämna in till skräddare? Kan tänka mig att priserna varierar men vad brukar du få betala för tex ett par krans? ?

  Reply
 • Jeans*

  Reply
 • Åh, det varierar så mkt. Men räkna med 200-300 per byxa, så värt tycker jag för sedan kan du använda dem igen och de sitter perfekt. Kolla hos din skräddare, de brukar ha en prislista för olika jobb. Kram 🙂

  Reply