Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:46 | April 16, 2018

vecka 16 – testa på healing yoga, middag hos Rörstrand och lunch med min agent

veckans planer

Idag har jag min administrativa dag! Jag ska fixa en massa med mitt företag inför deklarationen och prata med min revisor så jag stannar på landet och gör det, kontoret är ändå alltid så lugnt på måndagar och det känns extra lyxigt att få en dag till här ute. I morgon jobbar jag med Matilda hela dagen och tisdagar och torsdagar har blivit mina favoritdagar. Det är så underbart att ha någon att luta sig mot och diskutera bloggen med. Med hjälp av Matilda kan jag frigöra tid och på så sätt kunna se på bloggen ur ett större perspektiv för att utveckla den till något ännu bättre. På onsdag ska jag äta lunch med min agent Richard på Cube, vi har båda fyllt år så vi ska fira våra födelsedagar och prata jobb. Efter lunchen följer jag med honom upp till Cube-kontoret där vi ska träffa SEO-ansvarig och gå genom de sista detaljerna här i bloggen så om ni har upptäckt någon bugg får ni gärna lämna en kommentar. På torsdag blir det kontorsdag med Matilda och på kvällen har Joanna en mysig middag med Rörstrand i deras nya butik på Kungsgatan. Jag älskar deras porslin så det ska bli kul att kika in alla nyheter. Och på fredag morgon ska jag göra något riktigt spännande, nämligen gå på mitt första healing yoga-pass någonsin. Jag föredrar som ni vet yoga med mycket styrka men Michaela har talat så gott om healing yoga och på fredag har hon ett morgonevent tillsammans med sin yogalärare där alla intäkter går till välgörenhet. Det är alltså för en god sak och förhoppningsvis kan jag bli lite peppad på att lära mig mer om meditation och healing framöver. Win win!

veckans bästa

Jag och Matilda ska ägna mycket tid den här veckan åt att filma. Jag har velat komma igång med video ett bra tag nu men har inte riktigt hunnit med så den här veckan kommer vårt huvudfokus vara video. Jag har redan börjat filma mer på Insta Stories och har fått så bra respons, det är så kul att kunna visa er mer av verkligheten än vad som går att förmedla i text och bild här i bloggen så det ser jag fram emot.

veckans sämsta

Med solen och våren kommer ju också den förbannade pollensäsongen! Jag började ta min medicin för en månad sedan för att bygga upp ett ordentligt försvar men så fort jag slarvar med maten så känner jag ändå av min pollenallergi. Jag åt så mycket godis och bullar i fredags kväll så när jag vaknade i lördags kändes det som att jag hade blivit överkörd av en lastbil. Jag fick helt enkelt avstå från allt socker och annat gott resten av helgen men det gav i alla fall resultat för idag känns det så mycket bättre.

veckans låt

Ni vet ju att jag älskar RnB och i torsdag var vi och åt middag på Yuc Latasian och djn (som dessutom var tjej och skitsnygg) spelade helt magiska rnb-låtar. Jag är ju en periodare när det kommer till musik och jag har haft en house-period som varade i ett par veckor men sedan i torsdags har jag bara lyssnat på rnb igen, bl.a. den här gamla godingen, Bump, Bump, Bump med B2K och Diddy, haha, kommer ni ihåg? Älskar!


2 kommentarer2 kommentarer om “vecka 16 – testa på healing yoga, middag hos Rörstrand och lunch med min agent”

    Bump, bump, bump är en av mina favoriter från förr! Lyssnar på den fortfarande haha 🙂

    Reply

    Haha, vad kul! Samma här, blev så glad när jag hörde den igen, första gången på ett bra tag <3 Kram

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här