Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:09 | April 16, 2018

recept på nyttig sallad med granatäpple och fetaost

nyttig sallad granatäpple fetaostlinn herbertsson granatäpple fetaost sallad granatäpple spenat fetaost sallad

Hej på er!

Jag slängde ihop en sallad som jag har fått dille på den senaste tiden till lunch idag. Det är så mysigt att sitta och jobba här ute på landet och jag har fått så mycket gjort. Ett par timmars jobb till och sedan ska vi fixa i trädgården och gå en långpromenad med Charlie innan solen går ner.

Här kommer receptet på min sallad, den är så fräsch och passar perfekt till lunch men går också att göra som sallad till en middag på kvällen med fler tillbehör. Jag har helt gett upp att köpa färska granatäpplen för det är så svårt att få ur kärnorna men det är verkligen pricken över i på den här salladen och nu kan man köpa granatäpplekärnor i många frysdiskar, ett litet tips om ni älskar granatäpple precis som jag, leta bland bären.

Recept

3 nävar babyspenat
1/2 paprika
1/2 avokado
1 paket fetaost
1/2 dl granatäpplekärnor
salt, peppar, olivolja och en skvätt lime

Enjoy! 


4 kommentarer4 kommentarer om “recept på nyttig sallad med granatäpple och fetaost”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Linn! Vilken fräsch sallad. Färgerna är så vackra. Har faktiskt alla ingredienserna hemma så jag testar redan i morgon. Tack för tipset om frysta kärnor❤️ Hälsningar Elisabeth

  Reply
 • Åh, magiskt ju! Hoppas det ska smaka 😀 Kram

  Reply
 • Hej Linn!
  Jag hittade till dig när jag lyssnade på Influencerpodden! Wow, säger jag bara vilken inspirationskälla du är!
  Så därför måste jag tipsa dig om mitt bästa granatäppletips. Du delar granatäpplet på mitten. Lägger ena halvan i en plastpåse och sen slår du på äppelskalet när den ligger i påsen med en träslev. Då åker kärnorna ut i påsen och du slipper smutsa ner dina kläder. Lätt som en plätt och VÄLDIGT effektivt.

  Ha en fin fredag!

  Reply
 • Hej där, tack snälla vad gullig du är och välkommen hit, hoppas att du ska trivas! Och vilket grymt tips, det måste jag testa, färska granatäpplen är ju alltid bäst. Kram!

  Reply