Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:52 | April 15, 2018

att vakna upp på landet

linn herbertsson lantställe

Hej söndag! 

Hur mår ni idag? Jag är så glad att vi fick hela helgen på landet och vi får se om vi inte åker hem i morgon bitti istället för i kväll så vi får en hel myskväll här till. Mattias har varit på jobb i Barcelona och kom ut till landet igår så jag sov min första natt helt ensam på landet fredag till lördag, haha.

linn herbertsson lantställe sovrum

Vi har ju haft landet i snart två år och jag har blivit mycket mindre mörkrädd sedan dess men tycker fortfarande inte om att vara helt ensam. Eller jag gillar att vara för mig själv en hel del men det får gärna vara folk i något annat rum i huset samtidigt. Jag är verkligen en hybrid mellan ensamvarg och social för jag kan inte uppskatta det ena utan det andra. Kontraster helt enkelt!

linn herbertsson lantställe vit morgonrock sovrum

Idag fortsätter vårstädningen och nu har jag hjälp av Mattias så vi kommer få mycket mer gjort idag. Jag tänkte även så mina frön inför sommarens odling och jag har ett litet bärbart växthus som jag ska visa er. Eftersom fröna behöver mycket kärlek nu i början så måste jag ju ta med dem fram och tillbaka från stan och landet ett tag.

linn herbertsson lantställe säng överkast

Mattias tycker jag är så omständig, haha, men vad kan jag säga! Jag måste få så och odla lite, det är ju det häftigaste med den här säsongen tycker jag. Att få pilla och dona med växter och trädgården! Jag brukar alltid ha minst tio punkter på min att-göra-lista över saker jag vill hinna med en dag som denna men jag är också en otrolig tidsoptimist.

linn herbertsson lantställe inredning sovrum

Jag har tänkt att jag ska hinna ställa ut de sista utemöbler idag, bära och packa upp ved, kratta löv, sopa klart terrassen, yoga, gå en långpromenad med Charlie, så mina frön, rensa ur min garderob och rensa/städa skafferiet. Jag inser redan att jag kommer hinna med absolut max hälften av mina punkter, hehe, men jag ska kämpa på. Det bästa jag vet är söndagar när jag får en massa gjort, då känner jag mig extra tillfreds och peppad inför en ny vecka på måndagen.

linn herbertsson lantställe vakna upp

Nej, nu ska jag i alla fall börja med att stiga upp ur sängen där jag har legat och pratat med er och göra mig i ordning så jag kommer igång med min fullspäckade dag. Ha en fin söndag så hörs vi lite senare, puss & kram!


6 kommentarer6 kommentarer om “att vakna upp på landet”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Håller helt med dig om att fixarsöndagar är bland det bästa som finns när allt är ordnat inför veckan som kommer så man kan koncentrera sig på aktiviteter och jobb under veckan utan att springa ärenden och känna att det är oordning.

  Reply
 • Verkligen, underbar känsla! Kram

  Reply
 • Vilket fint sovrum, var kommer dom grå gardinerna ifrån?

  Reply
 • Tack <3 Från Hemtex, finns i butik nu 😀 Kram

  Reply
 • Hej fina du! Det finns säkert på bloggen redan om jag scrollar bakåt, men blev bara så uppspelt när jag såg gardinerna och överkastet att jag måste fråga direkt 🙂 -var kommer de ifrån? Hade också en riktig fixarsöndag igår och var på jakt efter just nya gardiner och överkast nämligen haha! Ha en fortsatt fin måndag!

  Reply
 • Gardinerna är Hemtex och överkastet Day Birger Et Mikkelsen 😀 Kram och ha en fin onsdag!

  Reply