Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:50 | April 13, 2018

frukost från Pom och Flora

pom och flora frukost

Jag visste att jag skulle va lite trött från gårdagen så jag beställde hem en stor frukost från Pom & Flora i morse!

Hej gullisar! Hur mår ni idag? Det är äntligen fredag och vi hade en helt magisk kväll igår på invigningen av Yuc Lat Asian. Det ligger precis bredvid gamla White Room, så många minnen, haha.

linn herbertsson blogg frukost pom och flora

Vi var ett gäng på tio kompisar som smakade på deras olika maträtter, drack drinkar och och hade en riktigt härlig kväll. Jag älskar ju att gå ut på torsdagar, mycket mer än att gå ut på helgen när det är alldeles för mycket folk överallt.

linn herbertsson blogg frukost pom och flora granola

Jag visste redan igår att jag skulle vakna upp riktigt trött idag så när jag gick och la mig igår drömde jag om frukosten jag skulle beställa när jag vaknade upp.

frukost pom och flora linn Herbertsson blogg avokadosmörgås

Mitt favoritställe Pom och Flora finns nämligen hos bl.a. Foodora nu och man kan alltså beställa hem lyxig frukost från dem fram till klockan elva.

linn herbertssons blogg frukost pom och flora

Klockrent eftersom vårt kylskåp ekar tomt och vi inte har varit i mataffären på över en vecka. OBS! Det här är absolut inte reklam utan vi använder Foodora och Uber Eats för hemkörning av mat flera gånger i veckan.

linn herbertsson blogg frukost

Jag älskar ju att göra goda frukostar och baka och Mattias är jätteduktig på att laga mat men det har blivit en sak vi ägnar oss åt på landet istället.

linn herbertsson blogg frukost pom och flora

Under vardagarna i stan jobbar vi ofta till sex-tiden, sedan ses vi hemma och äter och så jobbar vi ofta några timmar till på kvällen och då finns det inte så mycket energi över för att laga mat men vi vill ändå få i oss en ordentlig middag.

linn herbertsson blogg frukost porslin

Nu ska jag njuta av min frukost ett tag till, jag äter ganska långsamt så mitt sällskap blir alltid klar långt före mig, haha, och sedan ska jag ta tag i den här arbetsdagen. Först hade jag tänkt stanna i stan tills i morgon men jag saknar landet så att det gör ont i mig så jag kanske åker ut redan i eftermiddag.

Ha en fin dag så länge, puss & kram!


6 kommentarer6 kommentarer om “frukost från Pom och Flora”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här