Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:39 | April 11, 2018

det stora glasstestet

BETALT SAMARBETE MED HÄAGEN-DAZS

Hej favoriter! Ni känner ju mig vid det här laget och är det något jag älskar så är det att göra det där lilla extra för att göra varje dag lite extraordinär.

Därför bjöd jag hem en av mina bästa vänner, Martin, och dukade upp hela vårt matbord med en massa olika glassmaker.

Jag jobbar ju tillsammans med Häagen-Dazs hela våren och jag kunde inte önska mig en bättre samarbetspartner. Häagen-Dazs har alltid varit ett av mina favoritglassmärken och jag skäms nästan så mycket Peanut Butter Crunch jag har ätit den senaste månaden, haha.

Peanut Butter Crunch som jag skrev om sist är den senaste smaknyheten och jag skulle vilja påstå att det är deras bästa glass någonsin! Martin älskar glass precis som jag så han var lika barnsligt lycklig som jag var över vårt lilla glasstest.

Häagen-Dazs har ett ordentligt utbud med olika glassmaker och jag valde ut några av mina favoriter och så några smaker som jag inte har hunnit testa ännu till vårt glasstest.

Jag skrev ner alla glassmakerna som jag hade valt ut på ett papper och det var Vanilj, Strawberry Cheesecake, Belgian Chocolate, Macadamia Nut Brittle och Peanut Butter Crunch….

…och sedan satte vi igång med vårt stora glasstest.

Vi åt glass så det stod härliga till…

…och skrev ner poängen efter att vi hade testat alla smakerna.

Glassen med högst poäng skulle utses till vinnaren…

…och det visade sig dessutom att jag och Martin har ganska lik glassmak.

Vaniljglass är ju mångas favoritglass men den fick helt enkelt göra plats för de andra smakerna den här gången…

…inte för att den inte är god men de andra smakerna var nya för oss och lite mer spännande därav högre poäng. På andra plats på min lista hamnade Strawberry Cheesecake, den var också hur god som helst men vad kan jag säga? Jag är svag för nöt- och chokladglass helt enkelt, haha.

Och det kommer nog inte som en chock att Peanut Butter Crunch sopade mattan med de andra smakerna och tog hem vinsten. Martin blev också helt besatt av den!

Poängställningen blev: Peanut Butter Crunch 10 poäng, Belgian Chocolate 6 poäng, Macadamia Nut Brittle 6 poäng, Strawberry Cheesecake 5 poäng och Vanilj 2 poäng.

Det här var verkligen den bästa onsdagen på länge…

…och om ni precis som jag älskar att göra varje dag lite extraordinär så kan jag varmt rekommendera att bjuda över en vän och frossa i glass, det kan omöjligt gå fel, puss & kram!

4 kommentarer4 kommentarer om “det stora glasstestet”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.