Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:47 | April 10, 2018

den helvita trenden och handväskan på ryggen

Inlägget innehåller annonslänkar!

linn herbertsson blogg

annonslänkar – kappa Zalando här // vit skjorta Nelly här // vita jeans FilippaK här // vit jeansjacka Mango här // espadrillos &Oterstories här // väska Valentino här

Aaaah, vitt, vitt, vitt!

Jag får inte nog av vita plagg just nu och jag är så sugen på en vit jeansjacka att matcha alla mina vita byxor med, så fint med ett par vita sneakers till eller ett par espadrillos, de här superfina hittade jag hos &Otherstories. Vi har ju en Stories-butik rakt över gatan från vårt kontor så jag ska kila förbi där i eftermiddag och se om jag kan testa ett par. Jag är ju en 38,5 så det är alltid så svårt för mig att veta om jag ska ha storlek 38 eller 39.

Förut har jag inte kunnat tänka mig att ha ryggsäck, det var mamma som hade ryggsäck som handväska och jag har alltid tyckt att det varit lite medelålders, hihi, men nu har jag ändrat mig helt (jag hör hur mamma säger “vad var det jag sa” i mitt huvud) och skulle mer än gärna ha den här fina, vita från Valentino på ryggen i vår. Jag som alltid bär med mig min kamera och en massa prylar skulle verkligen göra mina stackars axlar en tjänst. Nathalie Schuterman har dessutom 10% rabatt på nästan alla deras väskor på nätet den här veckan, ett litet tips!

Och nu känns det ju äntligen som att våren har hittat till Stockholm också så det kommer bli en hel del vita outfits för min del framöver, jippi!

4 kommentarer4 kommentarer om “den helvita trenden och handväskan på ryggen”

  På tal om vitt, hehe, skulle du inte kunna skriva om ditt drömbröllop typ? Eller liksom hur du hade velat att ditt bröllop skulle se ut om du skulle gifta dig nu. Du känns så stilsäker när det gäller ALLT så hade varit kul att läsa <3

  Reply

  Hej My! Åh bra önskerubrik 🙂 Jag har sparat den i min lista! Kram och tack för tipset!

  Reply

  Hej Linn,
  Jag undrar vart du gör dina kollage? Jag har tidigare gjort mina i Polyvore men nu verkar sidan sadlat om och jag kommer inte ens in med mina inloggningsuppgifter. Har du kanske en smartare lösning på det där med att göra kollage till bloggen?
  Trevlig onsdag!

  Reply

  Hej Therese!
  Jag gör alltid mina kollage i Photoshop! Det kanske tar lite längre tid men tycker det blir snyggast 😀 Kram

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.