Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:16 | April 9, 2018

veckan 15 – dags att hitta fabriker och möte med en varumärkeskonsult

veckans planer

Hej måndag! Hoppas att ni mår bra idag! Jag har precis kommit till kontoret och har en heldag framför mig med att utforska det europeiska utbudet på fabriker som kan producera produkterna till mitt nya företag. Det är en djungel där ute men så spännande och jag ska skicka iväg ett gäng mail idag till olika fabriker, presentera min produkt och förhoppningsvis få in lite prisförslag.

Jag ska äta lunch med Cecilie och hon är beräknad nästa vecka men jobbar fortfarande så jag hoppas att hon mår bra så vi hinner ses en sista gång innan bebisen kommer. I morgon ska jag vara hemma på morgonen och ta emot ett bud med vårt nya balkongbord så jag och Matilda kommer starta vår dag med ett möte hemma hos mig och gå genom veckan. Vi ska fota lite och sedan går vi till kontoret.

På onsdag ska jag på lunch med Michaela och Mira, vi ska till Valeries showroom på Kungsholmen och kika på vår- och sommarnyheter, det ska bli så mysigt. På kvällen har Gina Tricot en drink ute på Djurgården men jag vet inte hur länge jag måste jobba så jag får se om jag hinner förbi den.

På torsdag jobbar jag tillsammans med Matilda igen och vi kommer fixa en hel del med det nya företaget, det är så kul och jag märker hur kul Matilda tycker det är också, så mycket utmaningar och nya sätt att tänka vilket vi båda får en kick av. Jag har ett möte tillsammans med en kille som jobbar som varumärkeskonsult och vi ska diskutera hur man skyddar och registrerar sitt varumärke, först i Sverige, sedan Europa och vi ska även diskutera USA och resten av världen, så kul och jag vill lära mig allt om det här som jag har hyfsat lite kunskap om i nuläget.

På torsdag kväll är det invigning av nya Yuc Latasian och vi är ett stort gäng som ska dit och äta middag och dricka lite drinkar. Salvatore och Lill har premiär för sin nattklubb Charles på Tako så det blir en sväng dit efteråt. Min fredag och helg är fortfarande lite oklar, Mattias ska iväg på jobb i Barcelona så jag får se om jag stannar i stan eller åker ut till landet.

veckans bästa

Jag har börjat ta magnesium på kvällen innan jag går och lägger mig och undrar om jag inte hade magnesiumbrist innan för jag mår redan så mycket bättre efter bara ett par veckor. Jag blev så trött av min träning tidigare och har varit lite mer nedstämd än vanligt de senaste månaderna, jag misstänkte att det var den ihållande vintern men så fort jag började ta magnesium så har jag blivit så mycket gladare och piggare.

Det är tydligen väldigt vanligt med magnesiumbrist idag då både våra moderna jordbruksmetoder gör att odlade livsmedel innehåller mindre magnesium och så får vi i oss en massa annat skräp via processad mat som gör att vår kropp inte lika lätt tar upp magnesium. Det kan hjälpa mot både depression, sömnsvårigheter och så återhämtar kroppen sig snabbare efter träning. Dock viktigt att ta magnesiumtillskott på kvällen då man kan bli ganska trött av det.

veckans utmaning

Jag tycker det är så svårt att komma på “veckans sämsta” varje vecka så en läsare föreslog att jag skulle ändra om det till “veckans utmaning” istället vilket jag tycker var en jättebra idé. Den här veckans utmaning kommer definitivt bli att få till mina dagar och mitt schema rent tidsmässigt för att hinna med både mitt jobb med mina sociala medier och mitt nya företag.

Den här veckan måste jag som sagt kontakta olika fabriker och samtidigt måste jag sätta ihop ett långt dokument med all information, alla ritningar och materialval för att processen ska gå så fort som möjligt. Förra veckan upptäckte Matilda att jag tydligen har börjat slarva lite när jag ska ta tag i mina att-göra-listor, jag hoppar mellan olika punkter och dyker något upp som stjäl min uppmärksamhet så byter jag snabbt fokus vilket gör att jag blir ganska ineffektiv.

Ja, ni hör ju, jag vet inte vad jag hade gjort utan Matilda och den här veckan ska vi fortsätta att utveckla vår strategi och planering för hur vi ska jobba tillsammans för att få så mycket som möjligt gjort under våra arbetsdagar. Vi har infört ett system med att-göra-listor som fungerade riktigt bra förra veckan så vi ska fortsätta med det den här veckan, så kul!

veckans låt

Vi åt ju middag hemma hos Uffe och Emma i lördags med ett par som vi aldrig har träffat tidigare som var så sjukt trevliga, vi klickade verkligen. En helt magisk middag och kväll och Johan satte bl.a. på den här låten som är en remix med Kygo – Cut Your Teeth. Jag älskar Kygo’s sound och den här låter går på repeat i mina hörlurar idag, så skön och harmonisk och alldeles lagom peppig för en måndag och ny vecka!

2 kommentarer2 kommentarer om “veckan 15 – dags att hitta fabriker och möte med en varumärkeskonsult”

  Spännande med nytt företag! Jag vet inte vad du ska ha för produkt men jag själv drömmer om eget företag i framtiden men har funderat över just det där med fabriker. Hur gör du för att börja sökningsprocessen? Hur ska man veta vart man ska leta? Har du några tips?
  Stor kram

  Reply

  Hej Celine!

  Tack för din kommentar, jag är för tillfället mitt i den processen så när jag har svaren på dina frågor så skriver jag ett inlägg om det. 🙂 Jag har sparat din kommentar! Kram och ha en fin dag!

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.