Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:46 | April 9, 2018

den perfekta vårkappan och ljusa jeans

linn herbertsson linn herbertsson blogggucci loafers linn herbertsson gucci loafers

innehåller annonslänkar – ljusblå kappa 2ND Day här // jeans liknande här // loafers Gucci här // Monday t-shirt här // väska Balenciaga här

Alltså, jag är lite förälskad i den här kappan! Ni vet ju att jag ofta klär mig svart, grått eller vitt, haha, men jag försöker alltid att bli bättre på färgglada plagg och ibland hittar jag de där guldkornen som jag känner mig så fin i och det piggar ju verkligen upp en hel outfit.

Den här godingen är perfekt nu i vår då den är snäppet tjockare än vanliga vårkappor vilket passar en frusen själ som mig perfekt. Haha, ni ser ju på sista bilden och jag vet inte hur många sådana här bloopers-bilder jag har på mig när vi fotar, jag fryser typ alltid.

2 kommentarer2 kommentarer om “den perfekta vårkappan och ljusa jeans”

    Superfin 🙂 hur är den i storlek? Vilken storlek har du?

    Reply

    Tack, jag skulle säga att kappan är normal i storleken, jag har storlek 36 i min 🙂 Kram

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.