Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:19 | April 6, 2018

blusar med markerad midja och ljusa toner

linn herbertsson blogg

innehåller annonslänkar – maxiklänning här // beige blus här // topp med knytband här // byxdress här // blus med svarta detaljer här // champagnefärgad långklänning här

Godmorgon fredag! 

Jag har haft en riktigt bra vecka och fått så mycket gjort trots att veckan var en dag kortare än vanligt. Så idag blir min administrativa dag när jag ska sitta på kontoret och skicka in fakturor, svara på mail och fixa klart det sista inför helgen. Jag älskar när man är i fas inför helgen och har checkat av det mesta på att-göra-listan.

Fina Lovisa Barkman har som ni kanske redan vet designat en kollektion för Bubbleroom och jag är så imponerad! Jag klickade hem den beiga blusen med resår i midjan, en likadan i vitt, den vita blusen med svarta knytdetaljer och playsuiten i siden så fort kollektionen lanserades igår och plaggen är så prisvärda.

Lovisa är världens gulligaste tjej och jag älskar hennes stil, preppy och klassiskt men med en modern tvist och vill ni se fler bilder på plaggen kan ni kika in bilderna i hennes blogg här. Mitt paket är redan på väg så jag hoppas att jag hinner få det redan innan helgen för då ska jag ha på mig min nya blus redan i morgon när vi ska över till några vänner på middag.

Jag har ju en nästan likadan playsuit fast som är rosa och i två delar här och jag har använt den så mycket så jag var tvungen att köpa den här beiga också. Den kommer bli så fin i sommar när man blir lite brunbränd! Petra och Markus har skickat ut ett save the date till deras bröllop som blir av i september och jag är riktigt sugen på att klicka hem någon av maxiklänningarna ovan till en av bröllopsdagarna, så drömmiga ju. Grymt jobbat Lovisa!

4 kommentarer4 kommentarer om “blusar med markerad midja och ljusa toner”

  Hur lång är du och vilken storlek tog du på kläderna? 😀

  Reply

  Jag är 176 cm och tog 38 i någon blus och 36 i någon. I byxdressen tog jag 38 för att den inte ska kännas för liten. Tror det är modeller som sitter bra även om de är lite större och jag gillar inte när det blir för tajt. <3 Ha en fin fredag! Kram

  Reply

  Hej Linn!

  Jag håller på med bildredigering, illustrationer och retouch.
  Skulle du någon gång vara intresserad av att redigera/retuschera en bild så vet du att jag finns 🙂

  Bilder och info kan du hitta på: https://www.bildredigering.nu

  Reply

  Tack fina du! Matilda som jobbar med mig fixar mina bilder men jag ska ha dig i åtanke om vi behöver mer hjälp 😀 Kram

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.