Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:15 | April 5, 2018

vår nya buddy

linn herbertssontoypudel linn herbertsson blogg

Charlie har fått en ny kompis! 

Det här är underbara, söta Molly som är en liten toypudel (heter det så?) jag har jättedålig koll på hundraser och har bara hört Matilda säga rasens namn ett par gånger. Det här är nämligen Matildas svärmors hundvalp och eftersom svärmor är på Bali till söndag så agerar Matilda hundvakt. Visst liknar hon en liten teddybjörn? Så söt!

Från och med den här veckan så jobbar Matilda med mig varje tisdag och torsdag så jag och Charlie har fått hänga med söta Molly i hela två dagar och som ni ser på sista bilden så går det sakta men säkert framåt, haha! Charlie tycker fortfarande att Molly är sådär valpig och jobbig och blir alldeles förnärmad när Molly försöker leka.

Charlie har aldrig varit en hund som leker med andra hundar, jättetrist för Molly men hon har accepterat läget och leker med oss istället så idag gick det hur bra som helst jämfört i tisdags när det var lite mer tjafs tjejerna emellan. Hur magiskt är det inte med hundar? Jag och Matilda har haft världens härligaste arbetsdag och den blev om möjligt ännu bättre tack vare de här små glädjespridarna!

4 kommentarer4 kommentarer om “vår nya buddy”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.