Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:58 | March 30, 2018

one powerwalk a day

linn herbertsson linn herbertsson blogg linn herbertsson linn herbertsson

träningskläder Fashionable Fit for Nelly // solglasögon Rayban // skor Nike från Nilson

Hej långfredag!

Jag glömmer nästan att det är påsk eftersom jag inte får påskpynta i år, haha. Mattias är lite krasslig och vilar på rummet idag så jag har varit ute på promenad, tränat på gymmet och nu ätit lunch vid poolen med utsikt över de vackra bergen i bakgrunden. Fan vad jag älskar Marbella alltså!

Jag har bara varit inne i Marbella stad en gång tidigare så om inte Mattias mår bättre i kväll promenerar jag nog dit och tar mig en titt på egen hand, jag minns knappt hur där ser ut men har för mig att Gamla Stan är väldigt mysigt. Vi har en hel del vänner här som ska ut och festa i kväll men jag är ganska osugen.

Det har varit så härligt med en dag för mig själv så jag tror faktiskt att jag fortsätter i samma anda. Jag älskar att ha människor runtomkring mig men nu har jag haft det hela veckan så jag ska unna mig att bara vara ensam idag och i kväll ska jag mysa ner mig bredvid min lilla sjukling och kolla på någon mysig film.

Glad påsk på er!


4 kommentarer4 kommentarer om “one powerwalk a day”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Heja dig! GLAD PÅSK!

  Reply
 • Tack fina, glad påsk! Kram

  Reply
 • Jag kan berätta att det är minst lika fint på våra sommarställen. Vi har inspekterat våra hus. druckit kaffe och ätit smörgåsar på Åsas terrass. Träden är borta, man ser ut till gattet. Jag bor längst ner i Spaddalen. Min svärfar köpte dalen 1936.
  Underbart väder. När vi åkte hem, mötte vi din pappa och Charlie på långpromenad. Båda såg friska och krya ut.
  Kram Tina

  Reply
 • Låter magiskt, kul att ni sprang in i pappa och Charlie. Glad påsk! Kram <3

  Reply