Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:13 | March 30, 2018

mina födelsedagspresenter

gucci loaferslinn herbertsson blogggucci loafers storlek

innehåller annonslänkar – Gucci loafers här // Moschino sweatpants här // Moschino T-shirt här

Hej långfredag! 

Jag hoppas att ni har gått på påskledighet nu och att ni har något mysigt inplanerat över påsken? Vi checkade in på Marbella Club igår och hängde här hela dagen. Vi åt en lång lunch nere vid poolen och tog 90 minuter massage var, vilken lyx. Jag gled runt i mina födelsedagspresenter hela dagen och jag älskar mitt nya Moschino-set.

Jag är så glad för mina presenter och jag har velat ha ett par Gucci-loafers i snart ett år nu. Det var när de fick in modellen där man kan vika ner hälen som jag blev riktigt sugen på ett par och jag har ju mina loafers från Flattered i en liknande modell som jag använder hela tiden.

Jag har storlek 38,5 i mina Gucci-loafers och brukar har storlek 38,5 eller 39 om det inte finns halv-storlekar så jag skulle säga att de är true to size och att man varken behöver gå upp eller ner en storlek.

Nu ska jag väcka Mattias så ska vi kila ner till frukosten!

Puss & kram!


2 kommentarer2 kommentarer om “mina födelsedagspresenter”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Linn! Stort grattis på din dag i efterskott. En fråga; hur tycker du att dina Hermes Oran hållit sig? Är sugen på att investera i ett par, men då jag inte har möjlighet att köpa så dyra skor särskilt ofta tänkte jag fråga dig om du tycker det är ett värt köp? Kommer jag kunna ha dem i många år och använda dem normalt, eller gäller det att vara väldigt försiktig med dem? Vanliga sandaler tenderar ju tyvärr att slitas lätt och tycker att jag köper nya varje år typ. Kram Annie

    Reply
  • Tack fina du! Och bra fråga, för jag är så himla nöjd med mina Hermes Oran-sandaler. Jag har använt dem varje sommar och på flera solresor nu sedan jag köpte dem för några år sedan och de håller väldigt bra. Ett litet tips däremot, som du borde göra så fort du har köpt dem, är att lägga på en extra sula undertill hos skomakaren, det ska man alltid göra med alla sådana här skor då de knappt har någon befintlig sula när man köper dem. Jag impregnerar alltid mina skor också så att de bättre stöter ifrån sig vatten! Jag har haft de här godingarna på dagsfester på Mykonos, längst med sandiga grusvägar i Spanien och trots det har de klarat sig galant. Ett tips när du använder de här sandalerna på stranden är att aldrig ta på dig dem när du har blöta eller insmorda fötter, en tjejkompis till mig har gjort det och hennes har slitits så mycket snabbare trots att vi har haft dem nästa lika länge. Än så länge har jag aldrig behövt färga mina men det är också något man kan göra när man har haft dem ett tag så känns de lite nyare igen. Jag hoppas att du blir nöjd med ditt köp, kram!

    Reply