Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:08 | March 28, 2018

it’s my birthday

Klänning Hannalicious for Nakd här // scarf Hermes // solhatt H&M // väska gammal // solglasögon Rayban

Hej hjärtan!

Idag är det ingen vanlig daaaag för idag är det min födelsedaaaag! Woho! Det spelar ingen roll att jag blir ett år äldre varje gång för jag tycker det är lika barnsligt kul att fylla år fortfarande och än så länge finns det ingen åldersnoja att tala om. Jag trivs lite bättre och blir lite tryggare i mig själv för varje år som går och jag är så glad att jag får leva och åldras.

Och visst är det något speciellt att ha en hel dag som är ens egen, tycker ni inte?

Jag börjar alltid att köra födelsedagskortet samma vecka som jag fyller år så Mattias har fått höra “Jo, vi måste göra som jag vill för jag fyller år på onsdag” sedan i måndags, haha. Jag har fått jättefina presenter som ni ska få se senare i veckan och klockan tolv ska vi äta lunch nere på stranden med Kristian och Stina och i kväll har vi bokat middag på Nobu.

Vi har haft så otroligt tur med vädret och på dagarna kan man ligga i bikini och sola och på kvällarna räcker det att ha med sig en liten tröja så att man inte fryser. Förra veckan var här knappt 15 grader men idag ska det bli upp till 24-25 grader. Jag kunde inte varit lyckligare och jag kommer ta ledigt resten av dagen men vill kika in och säga hej till er först så klart.

Jag hoppas ni får en underbar onsdag och kanske är det någon av er läsare som också fyller år idag? Grattis till oss i så fall, hehe!

Puss & kram!


12 kommentarer



12 kommentarer om “it’s my birthday”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här