Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:37 | March 27, 2018

TRAVEL DAY

linn herbertssonresblogglinn herbertsson bloggArlanda reseblogg

Hej på er!

Vi påbörjade vår resdag vid lunch igår och var framme i lägenheten i Marbella lagom till eftermiddagssolen. Det var minusgrader när vi hoppade ur bilen vid Arlanda och jag frös ända in i benmärgen så det var underbart att få känna solens värmande strålar när vi landade på flygplatsen i Malaga.

Jag valde med omsorg ut ett café på Arlanda, ibland tycker jag att Joe & The Juice spelar lite för aggressiv musik för att jag ska kunna koncentrera mig och jobba. Det beror lite på vilket humör jag är på och igår gick det bara inte, annars är det mitt favorithak på Terminal 5 och i princip det enda stället med riktigt bra kaffe om ni frågar mig.

Istället chansade jag på Italian Bar & Café som låg mittemot vår gate men jag ångrar att jag inte bara köpte med en kaffe från Joe & The Juice, haha. Jag förstår inte hur man ens vågar ha ordet ”Italian” i namnet om man inte har en riktigt grym barista. Aja, jag är ju en sucker för kaffe om ni undrar varför det är så viktigt för mig och jag struntar hellre i det än dricker en halvbra kopp kaffe. Urk!

Annars gick resan hur smidigt som helst! Jag har börjat boka plus-biljetter när jag reser med SAS, det kostar bara ett par hundralappar mer och då får man tillgång till Fast Track, en fräsch måltid på planet (igår serverade dem en riktigt god kycklingsallad) och så kan man resa med mer bagage, hehe. Magiskt!

På eftermiddagen landade vi i ett varmt Spanien och söta Anki (Mattias mamma) hade beställt en bil som hämtade oss på flygplatsen och körde oss hem till henne. Klockan hann bli sex tills vi kom så vi tog en fördrink på balkongen, gjorde oss iordning och åkte upp till restaurangen i Banahavis. Vi var ganska trötta efter resan så det blev en tidig kväll igår!

6 kommentarer6 kommentarer om “TRAVEL DAY”

  Hej Linn!

  Jag såg nu att alla dina bilder i inläggen inte syns i Bloglovin. Använder alltid denna app men tror inte att det har varit så innan. Får fram dem om jag går in på orginalinläggen, men då försvinner funktionen lite med appen. Har du hört om fler än jag har samma problem?

  Hoppas ni får härliga dagar i solen!

  Reply

  Hej Frida! Tack för din kommentar. Hmm, vad skumt, jag har precis testat både via webbläsare och mobilappen men det funkar bra för mig även att läsa inläggen direkt i appen. Du kanske behöver uppdatera appen? Använder du Iphone eller Android? Ju mer info jag får desto lättare kan jag kolla upp om felet ligger i bloggen 🙂 Tack för att du gjorde mig uppmärksam på det! Massa kramar <3

  Reply

  Hej igen Linn!
  Ledsen för besväret. Hade en uppdatering som jag missat så nu funkar det som vanligt ?

  Reply

  Inga problem, tycker bara det är bra att ni säger till om det är något problem så vi kan lösa det. Tack för det och glad påsk 😀 Kram

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.