Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:55 | March 27, 2018

ränder och baddräkt med markerad midja

innehåller annonslänkar – baddräkt H&M här // scarf Toteme här // solglasögon Chimi här // sandales Ellos här // väska Cult Gaia här

När vi bokade våra flygbiljetter hit för ett par månader sedan så var jag inställd på att få möta våren i Marbella eftersom påsken i år kommer ganska tidigt. Däremot utlovar väderleksrapporten sol och över 20 grader vissa dagar den här veckan så jag passade såklart på att packa ner ett och annat badplagg också.

Tips! Den här magiska baddräkten hittade jag på H&M precis innan vi åkte för ynka 299 kronor. Jag tycker att H&Ms bad-utbud blir bättre för varje år som går och i år har de verkligen lyckats pricka in just min stil. Baddräkten är så genomtänkt och ser väldigt exklusiv ut. Jag älskar när man kan fynda så fina nyckelplagg och sedan matcha med lite dyrare accessoarer för att komplettera looken.

2 kommentarer2 kommentarer om “ränder och baddräkt med markerad midja”

    Grattis på din födelsedag från oss på Vingården i Klagshamn nere i ett vintrigt Skåne. Kram kram!

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.