Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

06:45 | March 26, 2018

hejdå landet, hej Marbella

linn herbertssonlinn herbertsson blogglinn herbertsson blogg

Det finns inget ställe jag äskar mer att vakna upp på! 

Jag är så glad att vi bestämde oss för att åka ut och få ett bonusdygn på landet för det finns ingen plats jag hellre vaknar upp på. Vi bodde ju här ute 6-7 veckor i höstas och tyvärr så känner vi båda två att det tog lite för lång tid att pendla varje morgon men i juni är det dags igen, då kommer vi pendla 1-2 dagar i veckan i alla fall. När det börjar bli sommar här ute så kan det vara värt ansträngningen men två timmar i bil varje dag betyder också att vi måste välja bort träning och sådant man ägnar den tiden åt annars.

Jag ser fram emot att dra igång mitt odlingsprojekt så fort marken tinat och redan nästa helg vi är här så ska jag så frön som jag först driver upp inomhus. Då har jag lite tid på mig att planera var vi ska ha köksträdgården och hur vi ska rita upp den så att den är skyddad från alla rådjur här ute, de äter ju allt de kommer åt så det måste bli staket runt pallkragarna. Jag såg ett par jättefina, svartbruna pallkragar i trädgårdsbutiken förra året så jag hoppas att de kommer in i år igen.

Nu ska jag äta upp min yoghurt, stänga igen datorn och mina väskor (som såklart har varit packade i flera dagar redan, hehe) och så ska vi hoppa in i bilen och åka ut till Arlanda. Jag hoppas ni får en fin måndag så länge så hörs vi från flygplatsen!

Puss på er!

4 kommentarer4 kommentarer om “hejdå landet, hej Marbella”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.