Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:11 | March 25, 2018

glass och våfflor en söndag

BETALT SAMARBETE MED HÄAGEN-DAZS

linn herbertsson blogg

Hej söndag! Hur mår ni idag? Jag är lite trött efter en fullspäckad helg och kunde inte varit lyckligare för vi har absolut ingenting inplanerat idag.

glass recept

Vi ska bara vara hemma och ta det lugnt hela dagen och det blir på sin höjd en promenad ner till vattnet och tillbaka. För att lyxa till min söndag lite extra och göra everyday extraordinary (vilket jag älskar) så har jag gjort våfflor till min glass och ni får inte missa att det ju faktiskt är Våffeldagen idag!

linn herbertsson

Jag gjorde mina våfflor med en tesked kakao i idag och toppade med två kulor av Häagen-Dazs nyhet Peanut Butter Crunch, en kula av deras vaniljglass…

våffeldagen 2018

…och lite hackade hasselnötter och kokosflarn!

linn herbertsson

Jag kan inte med ord beskriva hur gott det blev, ni måste testa! Och om ni älskar jordnötssmör precis som jag gör så kommer ni älska Häagen-Dazs Peanut Butter Crunch.

Minst en dag i veckan unnar jag mig något riktigt gott och vad kunde passa bättre än våfflor och en massa glass!

linn herbertsson

Mattias bara suckade åt mig när jag sa att jag har bestämt mig för att jag ska äta en burk Häagen-Dazs till middag i kväll också, haha! Men vad kan jag säga? Jag gillar att lyxa till det lite helt enkelt och söndagar är min dag då jag unnar mig själv!

Jag har ett helt gäng poddavsnitt som väntar på att bli spelade…

bomull bukett

…en bok jag har tänkt påbörja och ett par magasin att läsa ut!

glass och våfflor

Jag älskar att anstränga mig för att varje dag ska innehålla det där lilla extra och ett tips för att mysa till det är att planera in lite egentid i kalendern så att ni inte glömmer bort er själva! Tre måsten för att det ska bli så lyckat som möjligt är 1. något gott att äta (Häagen-Dazs Peanut Butter Chrunch, check!), 2. någon form av underhållning (ett bra magasin, check!) och 3. att unna sig något man sällan gör (egentid, check!).

Ha en mysig söndag godingar och se till att unna er något ni inte brukar för att mysa till det riktigt ordentligt idag, puss & kram! 

4 kommentarer4 kommentarer om “glass och våfflor en söndag”

    Hej Linn! ÅH, var är “spegel”-bordet ifrån? Tack för en fin blogg! Kram

    Reply

    Åh, det är en tjejkompis som gjort det för ett par år sedan, tror de har spegelkub på Zara Home dock om jag inte minns helt fel så kika där. Kram <3

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.