Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:08 | March 22, 2018

BOMULLSBLOMMOR

bomullsblommor

Jag älskar de här fina bomullsblommorna som jag hittade på Bunches för ett par veckor sedan!

God morgon! 

Jag sitter hemma vid matbordet framför datorn med en kopp kaffe i högsta hugg och den här utsikten. Det här är ju en av fåtöljerna som vi köpte till vardagsrummet men just nu står den i matsalen. Vi vill hitta en fin fåtölj till det här hörnet för sedan vi bytte till runt matbord så har vi så mycket mer plats och vill göra det här rummet lite mysigare.

Jag kan däremot inte bestämma mig för om vi ska satsa på ytterligare en svart fåtölj eller om vi ska bryta av med en lite naturligare ton, t.ex. beige läder eller rotting tror jag hade blivit så fint. Vi känner på det helt enkelt! Mina fina bomullsblommor hittade jag på Bunches på H&M Home för ett par veckor sedan och det är ju väldigt tacksamt med en fin bukett som inte behöver något vatten, den kommer ju hålla för evigt eller tills att jag tröttnar på den.

Nu ska jag svara på lite mail och fixa här i lägenheten för vid lunch kommer Matilda hit för lite jobb!

Ha en fin dag så länge, kram! 

 

7 kommentarer7 kommentarer om “BOMULLSBLOMMOR”

  Vilket otroligt vackert hem du har! Kan inte du länka vart du har köpt din inredning? Tänker på vasen, fåtöljen och spegeln i detta inlägg 🙂

  Reply

  Hej fina! Absolut, jag kan skriva ett helt inlägg med länkar när jag tagit fler bilder och så länge så du slipper vänta så är spegeln från House Doctor, fåtöljen från Posh Living i Mood Gallerian och vasen från H&M Home ;D Kram

  Reply

  Men wow, buketten var ju sanslöst snygg! Aldrig testat bomullsblommor innan men nu blev jag ju riktigt sugen. Stor kram och trevlig helg, Ida

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.