Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:21 | March 19, 2018

vecka 12 – mammas födelsedag, trevliga middagar och dagsfest

veckans planer

Hej måndag! Jag startade min morgon med frukost här på no18 tillsammans med underbara Victoria som har grundat Yollibox och Denjodogs. Jag har känt Victoria ett bra tag nu och hon har alltid varit en inspiration för mig under åren som jag har följt hennes resa med Yollibox, hon är grym och jag ville verkligen ha hennes input på mitt nya företag. Jag fick så mycket bra inspiration och inputs och det känns som att jag och Victoria tänker väldigt likadant, jag älskar det och vi satt och snackade i två timmar och jag hade utan problem kunnat sitta kvar och snacka hela dagen. Nu har jag tagit plats vid min dator på kontoret en trappa upp och ska komma igång med dagen. Jag har varit mycket ledig i helgen så min att-göra-lista är lång och jag har ganska lite saker inbokade den här veckan vilket passar perfekt. I morgon är Matilda här hela dagen och vi ska fota ett samarbete, på onsdag har jag ett möte med Wakakuu och sedan afterwork med Cube-gänget hos Presskontakterna, det ska bli så kul att få hänga lite mer med mitt nya team och lära känna alla ännu bättre. Efter AWn ska jag äta middag med Johan men det blir en lugn kväll. På torsdag har jag en deadline på ett utkast som ska iväg och på eftermiddagen ska jag gästa Influencer Podden så jag vill känna mig fräsch. På fredag blir det mer kontorsjobb, ett frisörbesök inför Marbella och på kvällen ska vi äta middag med Michaela och Damon på Noi by Nobis. Det ska bli så mysigt att äta middag och snacka lite skit och på lördag ska vi först äta lunch med pappa som kommer till Stockholm och sedan ska vi på dagsfest. Det var så längesedan jag var på dagsfest nu och jag är taggad till tusen. Söndagen är fortfarande obokad, känner jag mig pigg kanske jag åker ut till landet och hänger med pappa och Charlie som ska bo där när vi är i Marbella över påsken eller så tar jag det bara lugnt hemma i stan och packar och förbereder lite inför resan, jag får se.

veckans bästa

Veckans bästa är helt klart att jag har så mycket roliga grejer inbokade tillsammans med vänner, jag kände som sagt i helgen att jag saknar mitt sociala liv och att jag har isolerat mig alldeles för mycket den senaste tiden. Det beror helt klart på kylan och vädret, jag har varit så osugen på att gå ut men nu hoppas jag att vi kan locka fram våren med lite dans och fest. Jag behöver lite värme, mysigt uteserveringshäng och möjligheten att springa till kontoret i öppna skor.

veckans sämsta

Idag skulle mamma ha fyllt 63 år! Det känns jättekonstigt, jag minns ju henne som hon såg ut och var för fem år sedan och jag har svårt att föreställa mig hur hon skulle ha sett ut idag. Som ni vet så har jag en ganska jobbig vecka i ryggen så jag hoppas att den här dagen kan passera hyfsat obemärkt förbi. Jag misstänker att förra veckans tankegångar undermedvetet hade något att göra med att jag bearbetade den här dagen i förväg för jag vaknade upp och kände mig ganska lätt i sinnet i morse trots allt. Så skönt och jag hoppas att dagen fortsätter i samma anda. Jag har grattat mamma på Facebook (yes, jag gör fortfarande det), under lunchen tänkte jag gå en lång promenad i solen med Charlie och tänka på henne och i kväll ska jag tända ljus och göra mysigt hemma. Mattias föreslog att vi skulle laga en middag och prata om och minnas henne som vi brukar göra på hennes födelsedag och det låter fint.

veckans låt

Ok, den här låten, jag kan inte beskriva den i ord! Jag är helt hooked och jag har haft den på repeat i exakt en vecka idag. Min yogalärare Andreas är nämligen inte bara grym på yoga utan han har också riktigt bra musiksmak. Jag älskar yogapass med lite annorlunda musik, det behöver inte alltid vara typisk yogamusik och jag uppskattar verkligen att Andreas blandar låtar lite efter humör. Det här är den finaste kärlekslåten jag har hört på länge så lyssna och njut på Wall med James Droll. Jag har aldrig hört talas om James Droll tidigare men jag hoppas att vi kommer få höra mer av honom. Magi!

2 kommentarer2 kommentarer om “vecka 12 – mammas födelsedag, trevliga middagar och dagsfest”

    Tyckte det var så fint det där med att du fortfarande grattar din mamma på Facebook, blev rörd av att läsa det? <3

    Reply

    Tack fina du! <3 Ja, det är så mysigt att ha ett ställe där jag fortfarande kan skriva till henne på. Jag vet att vissa tar bort folk som vänner på Facebook om de har gått bort men för mig är det så konstigt. Jag har såklart respekt för om man tycker det är jobbigt att bli påmind men jag tycker det är så fint att de får leva kvar på något sätt. Kram!

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.