Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:40 | March 19, 2018

min helg i bilder – strålande sol på landet och babyshower för Lina

Det har varit strålande sol hela helgen, magiskt! Jag var som sagt lite ledsen när jag vaknade upp i lördags så jag…

…byltade på mig och gick ut på en lång promenad…

Linn Herbertsson blogg

…och när jag kom hem kände jag igen mig själv igen. Jag och Mattias hade ett långt peppsnack och jag känner mig några kilo lättare rent känslomässigt idag, så skönt!

Min lilla tjej vaknade med ont i magen så jag gosade en hel del med henne, hon fick medicin och sedan mös hon ner sig i soffan. Charlie är uppvuxen med två katter och skulle alltid härma dem och sova uppe på soffkanten eller en kudde när hon var liten så jag gissar att det är därför hon lägger sig så här, eller göra andra chihuahuor det också?

Efter ett tag bytte hon kudde och ibland kan jag bara stå och iaktta henne och nästa bli lite avis för hon ser ut att ha det så mysigt!

Ledsen för bildbomben, jag tar så sjukt mycket bilder av Charlie och försöker att hålla igen här i bloggen så att jag inte tröttar ut er men den här var jag bara tvungen att lägga upp, min vackra tjej.

När skymningen kom färgades hela himlen lila…

Linn Herbertsson blogg

…och jag la mig i sovrummet och läste lite när Mattias var iväg och jobbade. Yes, jag har alltså tagit den här bilden på mig själv och det gör jag med hjälp av självutlösaren på kameran, så smidigt och ett måste när jag ska fånga min helg i bilder till er.

När Mattias kom hem lagade han den godaste hamburgaren till mig som jag någonsin har ätit. Jag älskar Max Hamburgerbröd och i brist på sallad så la vi avokado i botten istället och det kan jag VERKLIGEN rekommendera. Det var så gott! Vi satte på en ny serie som pappa har tipsat om, American Crime, och så somnade vi på soffan.

I söndags vaknade jag utvilad vid halv åtta så jag satte mig vid min arbetsplats i lilla gästrummet och skrev ett inlägg till er och när Mattias vaknade gick vi en långpromenad i solen med Charlie.

linn herbertsson

När vi kom tillbaka hem hoppade jag in i duschen och svirade om till lite mer stan-anpassade kläder…

…bl.a. de här nya favoriterna från Nakd som tyvärr verkar ha sålt slut!

Sedan åkte vi in till stan och Mattias släppte av mig hos Linas storasyster…

babyshower tjej

…där tjejerna hade förberett en jättemysig babyshower…

…för den här älsklingen som få en lite dotter tillsammans med Oscar i maj. Jag älskar den här bilden på Lina, så genuint lycklig!

Sedan åt vi cupcakes, scones och sötsaker så det stod härliga till, Lina öppnade alla sina presenter…

…och vid 17-tiden promenerade jag hemåt i solskenet och njöt av att det var söndag. Jag har jobbat lite i helgen men så här mycket ledig har jag inte varit under en helg på väldigt länge och det var precis vad jag behövde. Magiskt, och nu känns det som att jag har fyllt på med energi för att stå ut med kylan och att våren dröjer på sig i ytterligare en vecka till.

Jag hoppas att ni har haft en fin helg och är redo för en ny vecka med allt vad det innebär!


5 kommentarer5 kommentarer om “min helg i bilder – strålande sol på landet och babyshower för Lina”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag har inga problem med bildbomd på lilla sötnosen ?? Var är din fina grå tröja från? Ser mysig ut!

  Reply
 • Hehe, vilken tur! Min tröja kommer från H&M och jag köpte den för några månader sedan, jag kikade in deras hemsida precis och hittar inte den tyvärr men hittade en liknande här http://www2.hm.com/sv_se/productpage.0574069002.html. Kolla i butik annars. Kram och ha en fin dag!

  Reply
 • Hej
  Tack för en härlig blogg!
  Jag har en fråga. Vad har ni för tyg på er valen soffa fr.sweef.
  Bor i Jämtland och ska beställa på nätet. Den som finns på bild är ljusgrå och vill ha lite mörkare grå. Ha en underbar dag/ Malin från ett soligt Jämtland

  Reply
 • Hej Malin! Tack för din kommentar och vad kul att du gillar bloggen. Vi har standardfärgen grå på vår Valen-soffa åå landet. Ha en fin dag du med, kram!

  Reply
 • Tack för snabbt svar!

  Reply