Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:54 | March 18, 2018

söndag och back on track

Linn Herbertsson lantställe

Hej hjärtan!

Tack för er fina pepp och värmande kommentarer under förra inlägget! Jag har verkligen rannsakat mig själv den här helgen, det var viktigt för mig med en sådan här helg. Egentligen var tanken att ett par kompisar skulle komma ut och hänga med oss den här helgen men det blev inte så och det kunde inte ha passat mig bättre.

Igår morse kändes det som att alla jobbiga känslor släppte efter att jag hade inlett morgonen med ett ordentligt gråt. Det händer inte så ofta att jag gråter, jag hade gärna gråtit mer ofta för jag tror det är bra att bara släppa på allt och inte vara rädd för att känna och ta in sina känslor. Mitt problem är snarare tvärtom, att jag stänger av och kör på!

Linn Herbertsson

Mattias och Charlie sov fortfarande så jag drog på mig jackan och ett par varma boots och gick ut på en lång promenad i solen! Jag måste verkligen motionera mer, jag har ju min yoga men motion är så viktigt för att jag ska må bra så jag har lovat mig själv att bli bättre på det igen trots att vintern vägrar ge med sig. Under promenaden koncentrerade jag mig på att bara släppa alla tankar kring måsten och istället för att titta ner i marken och fundera på kommande jobbvecka så lyfte jag blicken, såg mig omkring och försökte suga in den underbara naturen.

Linn Herbertsson blogg

När jag kom tillbaka så satte jag på min nya pepp-låt Faith med Blasterjaxx på högsta volym. Som tur var så hade Mattias vaknat och var på samma humör som jag så vi visslade i takt till låten, jag dansade runt i hela huset och vi pratade om alla roliga fester vi ska ha i sommar och då slog det mig. Jag har isolerat mig alldeles för mycket den senaste tiden!

Jag har ett så galet jobbfokus just nu och har varit ganska osugen på att umgås och vara social vilket egentligen går mot min natur och hur jag är som person. Jag är verkligen en hybrid mellan ensamvarg och social, jag behöver min egentid för att uppskatta mitt annars så sociala liv men när jag dansade runt i vardagsrummet så kände jag innerligt hur jag saknar alla skratt och galna upptåg tillsammans med mina vänner.

Linn Herbertsson

Därför lovade jag mig själv att det ska bli ändring på det den kommande veckan och jag har redan en afterwork, två middagar och en dagsfest inplanerad till nästa vecka så jag hoppas att det ska göra susen!

Jag läste mitt inlägg från i fredags imorse igen och jag förstår så här i efterhand att det kanske kunde missuppfattas lite. Jag fick bl.a. en kommentar från en av er läsare som träffade mig rakt i hjärtat och jag vill bara förtydliga att även om jag ifrågasätter meningen med livet genom min sorg då och då så innebär det inte att jag inte vill leva.

Jag älskar livet!

En egenskap som jag har ärvt från min mamma och som jag värderar väldigt högt. Jag tror nämligen att det är den inställningen som har räddat mig i det jag har gått genom och det är den känslan och stämningen jag vill förmedla till er här i bloggen. Jag vill visa er att allting är möjligt även om livet kan vara otroligt tufft ibland och för att kunna göra det så måste jag dela med mig av lite sämre dagar och veckor också.

Puss & kram!


4 kommentarer4 kommentarer om “söndag och back on track”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh vad jag blir avundsjuk på dej, som har gått rundan i solen. Här sitter jag och undrar. Har det börjat byggas på tomten där huset brann. Har det hänt nåt nytt på din gata. Hur ser det ut nere hos oss. Jag vet att Åsa och hennes man har låtit fälla en massa träd. Kommer jag att bli chockad? Har vi kanske haft besök av tjuvar? Alltid oroligt när man kommer ut första gången på våren. Idag blir det söndagslunch på Grekiska vid hamnen i vår stad. Kram Tina

  Reply
 • Hej Tina! Inget nybygge på tomten där det har brunnit ännu. Allting ser lika fint ut som det brukar, jag vet ju inte exakt vilket hus ni bor i men du får visa mig det i sommar så kan jag hålla lite koll åt er där ute på vintern. Jag och Charlie promenerar ju ner mot Spaddalen var och varannan dag när vi är där ute. Massa kramar och vi ses snart!

  Reply
 • Tack för ett personligt och fint inlägg, det uppskattas! Ibland är det bästa som finns en ledig helg då man bara får landa i sig själv igen, kram Sara

  Reply
 • Tack för din kommentar Sara, glad att de här inlägget också uppskattas. Ha en fin onsdag! Kram <3

  Reply