Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:06 | March 13, 2018

Min lilla Lou

 

Ok, förlåt, men jag var bara tvungen att lägga upp en sista bildbomd till på min lilla Lou!

Ni kan ju säkert ana hur många bilder jag har tagit av den här lilla tjejen under helgen och det var så kul för så fort jag tog fram systemkameran blev hon jätteintresserad och följde den uppmärksamt med blicken. En riktig liten poser!

Det känns så galet att lilla Lou kommer finnas med oss för resten av våra liv nu och jag kommer göra allt för att skydda henne så gott jag kan! I helgen somnade hon så djupt i min famn att jag knappt fick liv i henne när jag skulle resa mig upp. Jag var ensam i köket och kan så här i efterhand knappt beskriva känslorna och tankarna som for genom mitt huvud när jag trodde det att något var fel.

Hjälp alltså! Och jag förstår verkligen er nyblivna mammor och föräldrar lite bättre nu! Även om Charlie är min lilla bebis så är hon ju inte ens i närheten av så hjälplös som ett nyfött barn. Vilket ansvar alltså och det skrämmer skiten ur mig när jag tänker på att jag själv någon gång antagligen kommer ha ett sådant ansvar över en liten människa. Läskigt men underbart på samma gång!

Nej, nu ska jag kila iväg och möta upp Matilda vid Hotell Strand, vi ska på frukostevent och sedan blir det kontoret…

Ha en fin tisdag så länge, puss & kram!


2 kommentarer2 kommentarer om “Min lilla Lou”

    Hej Linn!
    Kan inte du snälla ge lite tips på vad du äter på kvällarna när suget sätter in efter middagen?! Jag blir aalltid småhungrig och sugen på något senare på kvällen och vet inte hur man ska hantera detta, vad kan man ta på vardagskvällarna och hur gör du?!

    kram!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här