Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:56 | March 13, 2018

ljusa toner och statement örhängen

annonslänkar – örhängen Nakd här // stickad polo Weekday här // solglasögon Celine här // Kappa Twist&Tango här // byxor Twist&Tango här // vita slingback skor Steve Madden här

Hej på er!

Jag sitter här och väntar på våren så att jag kan börja använda min nya kappa som jag klickade hem för ett bra tag sedan nu. Det är så galet att det snart är mitten av mars men fortfarande känns som vinter. Jag fick ju en liten försmak av våren i London och blev nästan lite deppig när jag kom hem igår för att jag längtar så. Tänk när man kan dra på sig ett par snygga skor och gå till kontoret. Vilken lyx!

Örhängena har jag också klickat hem och de ska med oss i påsk när vi åker till Marbella. Jag minns inte om jag har berättat det men vi åker i alla fall dit en vecka och bor halva tiden hos Mattias mamma som har hyrt en jättefin lägenhet där i en månad och halva tiden på mysiga Marbella Club. Påsken är tidig i år så det kommer inte vara jättevarmt men jag är glad bara jag kan gå i ett par vanliga skor och slipper en tjock jacka.


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här