Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:48 | March 12, 2018

vecka 11 – Influencer marketing-föreläsning, Mykonos bokat och inspelning på torsdag

VECKANS PLANER

Hej måndag! Jag landade vid midnatt igår för jag ville ha hela dagen med tjejerna igår så jag är lite trött idag! Äntligen ska jag i alla fall få komma igång med yogan igen, min förkylning släppte helt i fredags så på lunchen blir det första passet på 1,5 vecka och jag längtar. Jag blir direkt spänd i nacken av all tid framför datorn om jag inte får kompensera med yoga. Jag älskar ju att vara på kontoret men funderar på att jobba lite hemifrån i eftermiddag, jag brukar inte tycka om det i vanliga fall men idag kom suget från ingenstans.

Imorgon startar jag och Matilda vår arbetsdag med frukost på Hotel Strand där Dasha bjudit in till frukost, det ska bli så mysigt och direkt efter går vi till kontoret. Vi ska äta lunch med Tess på Day vid 12 och sedan fota en outfit på vägen tillbaka till kontoret. Hoppas det blir lite vettigt väder i morgon när vi ska springa runt så mycket. På onsdag ska jag göra något stort! Jag ska nämligen hålla en föreläsning om Influencer Marketing på Mattias företag Occasion! Jag älskar Occasion och de är så galet duktiga på event, kommunikation och brand experience så jag tar det som en otrolig komplimang att de vill ha dit mig.

Det ska bli sjukt kul och senast jag föreläste var med Mastercard i höstas, jag har verkligen saknat det! Jag sa till Mattias att jag ställer upp utan att fakturera något om han tar lite bilder med min kamera under tiden som jag kan visa er här i bloggen. Haha, relationer handlar om att “ge och ta” eller vad säger ni? Jag har lunch med Johan och sedan blir det kontoret innan ett möte med Nathalie som hjälper mig att ta fram mina prototyper. Hon har fått en hel del gjort sedan sist så det ska bli så kul att få klämma och känna!

På torsdag har jag en inspelning tillsammans med Lyko och YSL, det ska bli så sjukt kul. Jag älskar att jobba med Lyko-gänget och det här blir tredje gången. På eftermiddagen blir det kontoret och ett möte med Wakakuu. Min fredag är än så länge helt obokad och jag funderar på att hålla den fri för då kan jag ägna hela dagen åt er och åt mitt nya företag. Den här veckan behöver jag bestämma mig för fabrik och produktion men det är så svårt så jag antar att jag får testa ett par till att börja med och se vilken som känns bäst när jag får de första proverna.

Jag är lite sugen på att åka ut till landet och jobba därifrån på fredag för sen tänkte vi hänga där hela helgen och jag jobbar så bra därifrån när jag är ensam. Jag får se hur veckan artar sig helt enkelt!

VECKANS BÄSTA

Vi har bokat Mykonos! Vi blev alldeles förälskade i den där lilla ön förra året och likaså blev Michaela och Damon. Daniel verkar dessutom känna att han har missat något för det var han som låg på att vi skulle boka flyg och kolla boende, haha. Så den här veckan är det dags att börja kolla hus eller hotell, vi är öppna för alla alternativ så om ni har några tips får ni gärna lämna en kommentar. Förra året bodde vi på två olika hotell och det sista var så mysigt så det kan vi verkligen tänka oss igen men vi är med största sannolikhet några fler som åker och då vore det så nice med hus. Jag är redan så laddad!

VECKANS SÄMSTA

Shi, fick jag! Minns ni att jag berättade hur besatt jag hade blivit av havremjölk? Sedan i mitten av januari har jag nästan uteslutande druckit kaffe med havremjölk men jag har också börjat få problem med min mage. Det svider i magen precis mellan revbenen och magen svullnar upp precis som jag har sett den göra på vänner som är laktosintoleranta. Jag blev nästa lite orolig förra veckan när jag fick så ont en kväll at jag behövde gå och lägga mig på sängen. Jag var livrädd för att jag skulle ha fått någon form av magkatarr. Jag känner mig inte stressad men jobbar ju väldigt mycket så vem vet. Då frågade Mattias vad jag har gjort annorlunda sedan i januari och då slog det mig, jag har börjat dricka havremjölk. Jag började googla det och trots den låga glutenhalten rekommenderar man max ett par deciliter havremjölk om dagen och jag har säkert fått i mig minst 4-5 dl. Michaela sa även att det kan vara den höga fiberhalten som gör att magen gör uppror. I tisdags bestämde jag mig därför för att helt sluta med min favoritdryck och min mage har mått strålande sedan dess. Det tråkiga är dock att jag inte tycker att kaffe med vanlig mjölk smakar lika gott längre sedan jag började med havremjölk. Typiskt! Jag tänker att jag kör en detox nu ett par veckor sen ska jag se om jag kan unna mig en cappuccino på havremjölk lite då och då istället för flera gånger om dagen, hehe.

VECKANS LÅT

Jag laddar upp inför Mykonos idag och lyssnar på en riktig sommarlåt – Take You Higher Radio Edit med Goodwill & Hook N Sling (klick). Jag hade den på repeat i somras och den påminner mig så mycket om att stå och dansa på en härlig strandklubb med en drink i handen och ett stort leende på läpparna.

2 kommentarer2 kommentarer om “vecka 11 – Influencer marketing-föreläsning, Mykonos bokat och inspelning på torsdag”

    Låter härligt med Mykonos ☀️ Och tack för tipset om havremjölken..! ?

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.