Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:34 | March 11, 2018

mysig frukostbuffé i Stockholm

Här kommer ett litet söndagstips om ni vill äta en mysig hotellfrukost i Stockholm!

I veckan bestämde jag och Matilda att vi skulle starta en morgon med frukost och möte på Berns Asiatiska där de har en helt magiskt frukostbuffé. Jag är ganska traditionell när det kommer till frukost och den är alltså inte asiatisk utan innehåller allt från frukt, till bröd- och bakverk, äggröra och bacon. Typisk svensk eller internationell frukostbuffé alltså och de har även ett bord med lite nyttigare alternativ så som chiapudding, overnight oats och lite annat.

Jag älskar Berns, lokalerna är så vackra och jag är där alldeles för sällan nuförtiden. Förr var jag ofta där och drack drinkar eller dansade bort småtimmarna på någon av nattklubbarna i källaren. Jag har ganska många vänner som hänger där fortfarande när de går ut och problemet är väl egentligen att jag går ut för lite helt enkelt, hehe. Det får bli ändring på det i vår igen!

Vi valde med omsorg ut vad vi skulle lägga på våra frukosttallrikar och Matilda är världens sötaste som tänkte att det skulle se fint ut på bild. Det gjorde inte jag utan tog precis vad jag var sugen på men det blev ju ganska fint ändå…

…och jag var som ni kan se sugen på croissant, wienerbröd, chiapudding, lite ostar, gurka och ett fat med frukt.

Buffén är riktigt stor och innehåller allt man kan tänka sig, jag hann inte gå en andra runda men jag tyckte att jag kände doften av våfflor så det får det bli nästa gång.

Jag och Matilda kommer köra ett frukostmöte i veckan för att planera och följa upp allt vi jobbar med just nu och ett tips är att köra frukost på Berns mitt i veckan, det är så lugnt och skönt där då och jag kan tänka mig att det är ganska mycket mer folk under helgerna men det kan ju också vara mysigt om man inte ska jobba. Frukostbuffén kostar 250 riksdaler per person om man inte är gäst på hotellet.

Vi hade ett stort hörnbord för oss själva och här har ni mina två favorittjejer, Charlie och Matilda, som jag spenderar det mesta av min arbetstid tillsammans med. Lyckligt lottad är jag helt enkelt och så här såg det ut när vi hade börjat hugga in. Jag är en långsam ätare och problemet är att jag pratar för mycket och fokuserar för lite på maten, haha, så det tar sin lilla tid innan det är slut och mitt sällskap får ofta vänta in mig.


2 kommentarer2 kommentarer om “mysig frukostbuffé i Stockholm”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Linn! Jag har en liten yorkievalp på 8 månader o samlar på ställen dit jag får ta med honom. Förstår att det var ok på Berns men brukar du ha m dig en väska/bädd för Charlie att sitta i. Det är inte så roligt för en liten hund att sitta på golvet. Nu under vintern brukar han sitta på insidan av jackan men det kanske vore smart att ha med sig ngt liknande som Charlie sitter i?❤️ Kram Elisabeth

    Reply
  • Hej Elisabeth! Ja, precis, på Berns är det ok med små hundar och gärna om de har en väska eller korg med som de kan ligga i. Jag har en väska till Charlie som hon älskar och även ligger i på kontoret. Jag har köpt min på Chic Dog på Regeringsgatan här i Stockholm men googla så hittar du säkert några fina på nätet också. Det är så smidigt, kram!

    Reply