Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:00 | March 11, 2018

LACE LABORATORY

    

Hej på er!

Jag har det underbart här i London och har inte hunnit lägga över några bilder i datorn, jag vill spendera mesta möjliga tid tillsammans med Maria, Sofia, Cecilia och Marilou så bilder från helgen kommer i morgon. Istället tänkte jag dela med mig av en ny favorit! I veckan var det ju Internationella Kvinnodagen och oss kvinnor emellan så tycker jag att det borde vara det varje dag. Jag gör otroligt många medvetna val i min vardag för att stötta och peppa kvinnor som väljer att satsa och starta eget och det tycker jag att alla borde göra.

De senaste åren har jag skaffat mig så många nya favoriter och jag tänkte tipsa er om alla grymma företag i ett separat inlägg. Senast tillskotten heter i alla fall Lace Laboratory och jag är bekant med Faye som startat det och vän med Felicia som är delägare. Jag hade ett lunchmöte med Felicia på kontoret för bara ett litet tag sedan och blev så inspirerad av deras driv och uthållighet när hon berättade om hur de har gått tillväga för att starta Laca Laboratory.

Som ni kanske hör på namnet så gör de trosor och jag har redan flera stycken hemma i min underklädeslåda. Jag använder ju nästan alltid string för jag gillar inte kanter som skär över rumpan, så de här trosorna är som gjorda för mig. Och det mest geniala, förpackningen, jag älskar att de kommer i ett ”provrör” när man beställer trosorna och en fin påse som man kan packa med när man reser, som ni vet är jag ju ett stort fan av att organisera min packning, hehe.

Jag har ett par andra favorittrosor som jag alltid köper när jag har vägarna förbi Victoria Secret och jag kommer göra likadant med Lace-trosorna. När jag gillar ett par trosor, en tröja eller byxor så bunkrar jag gärna upp ett lager. Hittar jag t.ex. ett par jeans som jag älskar köper jag ibland två par av rädsla för att modellen ska tas bort ur sortimentet och sedan använder jag de tills de knappt går att använda något mer. Samma sak med underkläder, vissa skor och många tröjor.

Jag gillar så klart att klä mig snyggt men jag tycker det är så viktigt att jag känner mig bekväm också när jag väljer kläder varje morgon och för att göra det behöver jag först och främst ett par riktigt sköna trosor så en applåd till er, Faye och Felicia, för de där både sköna och snygga. Jag hoppas att ni så småningom tar fram en matchande spets-bh till mina nya vinröda favoriter!

Puss & kram!

5 kommentarer5 kommentarer om “LACE LABORATORY”

  Jättefina underkläder, men det känns ju väldigt onödigt att varje trosa kommer i en förpackning av plast?!

  Reply

  Jag är bara tvungen att kommentera detta. Vad har internationella kvinnodagen med stringtrosor att göra? Menar du att du stöttar och uppmuntrar kvinnor genom att göra reklam för stringtrosor? Jag fattar inte..

  Reply

  Jag blir osäker på om du läste inlägget ordentligt då det jag ville få fram var att kvinnor som startar bolag borde stötta varandra. Och även andra kvinnor som inte startar bolag borde stötta kvinnor som väljer att satsa på att driva eget. Ledsen om du missuppfattade det för det hade ingenting att göra med torsorna egentligen. Ha det fint!

  Reply

  Hej! Vad skiljer lace laboratory från Hanky Panky’s trosor? Är det inte samma grej? Kram

  Reply

  Oj, de är så olika i material och passform om du frågar mig men ja det är ju en liknande modell. Kram <3

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.