Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:02 | March 10, 2018

ALL WHITE

annonslänkar – jacka här // jeans här // stickad polo här // boots här

Jag fick en del önskemål om direktlänkar till min outfit från Zalando så här kommer de. Bootsen verkar vara nästan helt slut men kanske kommer in igen hoppas jag, de kommer från Topshop så kolla där annars. Jag älskar mina, så fint med en helvit outfit där man även kan matcha skorna. Jag har storlek 39 i mina boots och 36 i jeansen, tröjan och jackan.

Ha en fin lördag hjärtan!

4 kommentarer4 kommentarer om “ALL WHITE”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.