Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:56 | March 9, 2018

så här packar jag inför min weekend i London

Jag älskar att packa! 

Jag är väldigt noggrann med att jag har ordentligt med tid på mig när jag ska packa och börjar gärna att packa minst en vecka innan en långresa och ett par dagar innan jag ska iväg en weekend. Det värsta jag vet är att vara stressad när jag packar, jag vill ha lugn och ro, tänka genom vad jag ska ha med mig och både pappa och Mattias brukar fascinerat iaktta mig när jag packar timme efter timme!

Jag skriver listor och är noggrann så att jag inte glömmer något. Jag tror det är för att jag njuter så mycket av att organisera och planera vad jag ska ha med mig så jag vill dra ut på det så länge som möjligt. Den här helgen har jag med mig ett par ljusa byxor, ett par svarta, en ljus stickad tröja, en mörk stickad tröja, ett ljust linne, två svarta, ett par ljusa högklackade boots, mina svarta sneakers, svarta loafers och en svart kostym om jag vill klä upp mig lite till middagen någon kväll.

Oftast reser jag med incheckat bagage och köpte till det inför den här resan också. Däremot bestämde jag mig för att det var lite att ta i, det är vårvärme i London och jag klarar mig fint med endast handbagage över helgen, hela resan bli så mycket smidigare då också. Jag gillar dessutom utmaningen när jag bara ska ha med mig handbagage för då måste jag verkligen tänka till för att få med mig allt jag behöver.

Det här är världens bästa påfund! Jag använder ju en hel del produkter från Aesop och deras flaskor är gjorda av glas så de är aldrig bra att resa med. Istället fyller jag de här flaskorna och burkarna som jag köper på Sephora eller Åhlens så har jag med alla mina ansiktsprodukter och de tar minimalt med plats i mitt bagage.

Alla mina väskor och skor har jag i påsar och jag kan inte leva utan min underklädespåse där jag har ett fack för rena underkläder och sedan ett fack där underkläderna hamnar efterhand som jag använder dem. Ett tips är att ha med ytterligare en lite större tvättpåse till smutstvätt som tar lite mer plats.

Jag är absolut en strukturerad person men jag har också mycket annat att tänka på så jag behöver mina trick för att få det att funka och att skriva listor är min hemlighet. Jag har listor för allt, att-göra på jobbet, att-göra privat, inspirationslistor och packningslistor. Jag älskar helt enkelt listor!

Och den här favoriten, jag avskyr sladdar och laddare som ligger och skräpar i väskan så de får ligga i en påse, den här transparent på ena sidan så att jag ser precis vad jag har i den…

…men eftersom jag inte gillar att det ser stökigt ut så älskar jag att den är heltäckande på andra sidan så slipper jag se skiten, haha.

Och jag kan tänka mig att jag för er lite mer spontana själar framstår som ett riktigt freak men det är så här jag gillar att ha det. Hur brukar ni packa? Om ni har några magiska tips måste ni dela med er, jag samlar ständigt ny inspiration till min lilla fetisch!


21 kommentarer21 kommentarer om “så här packar jag inför min weekend i London”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • NJUTER av att se din packning. Var hittar man de praktiska wear/wash-påsarna? Måste ju bara köpa. Kram!

  Reply
 • Vad kul att höra 😀 Jag säger till när de finns att få tag på. Kram så länge <3

  Reply
 • Är precis likadan! Listor for life. Planerar med gått om tid, kan packa i sista minuten skulle kännas som ett straff. Tycker också om att minimera min packning för ökad bekvämlighet på resan.

  Reply
 • Jag håller med, det kan kännas stressigt om man har med sig för mycket prylar som man inte hinner använda ändå 😛 Kram!

  Reply
 • Jag planerar i huvudet vad jag ska ha med mig, men är absolut inte så strukturerad som dig för jag tycker verkligen inte om att packa. Så det blir alltid snabbt gjort och eftersom jag då inte har absolut koll så packar jag en hel del onödigt men eftersom jag rullar alla kläder så får det alltid plats + att då blir inte kläderna lika skrynkliga heller =)

  Reply
 • haha, jag rullar också alla mina kläder, bästa tipset ju! Kram <3

  Reply
 • Listor är livet haha! Får alltid pikar för att jag gör listor på allt. Men det finns inger härligare än att stryka saker på en lista, vare sig det är en packningslista, shoppingdistriktet eller to-do lista:) Hoppas du får en underbar helg i London och att vädret är på din sida!

  Reply
 • Haha, kunde inte sagt det bättre själv! Kram <3

  Reply
 • Undrar också varifrån wear/wash påsarna är? Så fina och smarta! Jag är, om jag får säga det själv, ganska bra på att packa. Allra oftast reser jag med tåg ner till Skåne, har katter med mig så är bra på att packa smått och effektivt. Så platsen för handbagage är inget problem, däremot vätskorna! Hur gör du med smink och parfym, räcker det verkligen med det lilla man får ha med sig?

  Reply
 • Tack, det är faktiskt min favoritprodukt själv, jag klarar mig inte utan min och lovar att säga till när den finns. Jag använder små flaskor som jag köper på bl.a. Sephora eller Åhlens och lägger alla vätskor i och parfym har jag alltid med de där små flaskorna som man får som tester, ett litet tips. Kram!

  Reply
 • Älskade ditt inlägg? Varifrån kommer checklistan för packning samt påsen för it tillbehör? Smarta båda två. Trevlig resa önskar jag dig

  Reply
 • Vad kul att höra, tack snälla! Packningslistan är en lista jag har gjort själv och ska ta fram till mitt nya företag. Jag ville testa den och se så allt som ska vara med faktiskt hade kommit med, hehe. Jag säger till när den går att köpa. Kram!

  Reply
 • Den med sladdarna…Bästa ju! ?

  Reply
 • Visst är den smart, vad kul att du gillar den 😀 Kram

  Reply
 • Älskar sådana här inlägg! Så smart påsen för sladdarna, vart är den ifrån? Samt underklädespåsarna? kram

  Reply
 • Vad kul att du gillar inlägget, det kommer fler sådana. Påsen är en prototyp till en produkt jag vill ta fram till mitt nya företag men jag lovar att säga till så fort den finns att få tag i. Ha det fint så länge, kram!

  Reply
 • Woow! Älskar hur du packar! Väldigt inspirerande för kommande weekend- och jobbresor 🙂 Du verkar ju få plats med hur mycket som helst i din kabinväska, vilket märke och modell är det?

  Reply
 • Min resväska kommer från Rimowa och det är den här modellen jag har! https://www.väskan.com/se/article.php?id=7866&art=155952770&ref_lp=prisjakt&utm_source=gshopping&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link Vad kul att du uppskattade inlägget. Kram!

  Reply
 • Mina skor lägger jag alltid i plastpåsar, tänk att dom är smutsiga och äkliga och nu ligger dom på dina kläder. Det är många som inte lägger skorna i påsar, det är konstigt!

  Reply
 • Haha, ja jag har alltid också skorna i påsar men i tygpåsar som man kan tvätta och återanvända 🙂 Men inte på bilden dock för då hade det bara varit en massa påsar, inte lika fin, hehe. Kram

  Reply
 • […] som hjälpte mig sy upp de första proverna och då gjorde vi en påse med genomskinlig baksida, minns ni? Jag älskar också den funktionen så att man ser precis vad som finns i påsen utan att öppna den […]

  Reply