Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:57 | March 8, 2018

lite bilder från min dag

Hej på er!

Jag hoppas att ni har haft en riktigt bra dag idag och blivit firade för de underbara och starka kvinnor ni är. Själv känner jag mig väldigt uppvaktad, något jag inte hade räknat med.  Jag har fått blombud och tjejerna på Busnel hade köpt en bukett till mig på Internationella Kvinnodagen som jag fick när jag var där och åt lunch idag. Hur gulligt?

Vi kikade på SS18, AW18 och som ni vet är Busnel ett märke som har följt med mig länge. Jag gillar alltid höstkollektionerna mest, även om det ska bli superhärligt med vår och sommar så tycke jag alltid att höstkläder är snäppet snyggare och mer min stil, men jag får helt enkelt mixa lite höstigare plagg med vår- och sommarkläder när värmen väl bestämmer sig för att komma.

Jag vill inte jinxa något nu men det står att det ska bli upp mot 14-15 grader och sol i London i helgen vilket ju vore magiskt. Vi kommer mestadels hänga hemma hos Maria med Marilou så klart och de har en jättemysig trädgård som jag ser fram emot att hänga i om det blir fint väder. Det var i alla fall underbar att få packa ner loafers och klackar istället för snökängor i resväskan i morse, hehe.

Annars har jag lagt säkert tre-fyra timmar på att söka domäner till mitt företag idag. Jag hade redan ett namnförslag men har nu ytterligare två och ett som är favoriten just nu. Däremot måste jag köpa loss .se-domänen för 5000 kronor (i vanliga fall kostar en domän runt 150 kronor om året) och jag har inte fått svar på om jag har möjlighet att köpa .com-domänen än och väntar spänt på svaret vilket jag hoppas kommer i morgon så håll tummarna.

Nu sitter jag på kontoret och jobbar undan det sista till tonerna av Lana Del Rey (på tal om coola kvinnor) innan jag ska promenera bort mot Surfers och möta upp Mattias. Det blir som sagt date night i kväll och jag ser fram emot att dricka lite vin och snacka skit med min älskling!

Puss på er och hoppas ni får en härlig kväll!

 

1 kommentarerEn kommentar om “lite bilder från min dag”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.